29.3 C
Iași
miercuri, iulie 17, 2024

FOTO – VIDEO Un roman a traversat America, dintr-un capat intr-altul, cu o Dacia din 1977!

Must Read

 

În 10 zile a reuşit să parcurgă cei 4000 de kilometri. Drumul nu a fost unul lipsit de incidente. „Am avut câteva probleme, a doua zi s-a dus electromotorul, s-au dus bujiile, s-a dus pompa de benzină, dar s-au remediat şi am mers mai departe“, a scris tânărul pe Facebook, citat de adevarul.ro

646x528-8

A reuşit în final să termine cu bine călătoria.Ideea i-a venit după ce vizionat filmul Cars „Am ajuns cu Dacia în Beverly Hills, California, după ce am terminat Route 66. Am parcurs 4.000 de kilometri cu Dacia“ mai spune Eduard Palaghiţă, pe Facebook.

Eduard Palaghiţă a plecat din ţară în 1995 şi a fost mereu pasionat de maşină. Ajuns în Statele Unite a reuşit să facă rost de o Dacie  pe care a plimbat-o peste tot, chiar şi Times Square din New York.

Vezi video aici:


Un roman a traversat America, dintr-un capat in di littlethings1

 

„Am venit în SUA în 1995, la varsta de 12 ani. De când eram mic ma pasionau maşinile. Îmi plăcea să le desenez şi am desenat Dacia lui mama cu tot cu şurubelniţa care ţinea geamul să nu cadă. Când mergeam sus la bunica în Poiana Braşov, stăteam pe banca lângă casă şi mă uitam la maşinile care treceau pe acolo. În Poiană vedeai cele mai tari maşini, Mercedes, Audi etc. Tot acolo am văzut pentru prima oara un Harley Davidson“,a declarat Eduard Palaghiţă.