17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

Dacă o femeie întruneşte acestea 11 calităţi, niciodată nu o lăsaţi să plece

Must Read

Nu doar odată în viaţă se întâmplă să întâlnim femeia care după părerea noastră este aleasa vieţii. Aceste întâlniri deseori se întâmplă pe neaşteptate, dar femeia oricum apare în viaţa dumneavoastră şi reuşeşte să o schimbe radical.

Natura ne-a creat în aşa fel încât din două părţi total opuse să se formeze un singur întreg. Căutarea sufletului pereche este o călătorie, care pur şi simplu te face să înnebuneşti. Dacă sunteţi într-atât de norocos, încât v-aţi găsit femeia atât de mult căutată, precum aţi găsi o floare într-un pustiu, atunci aveţi grijă de ea şi nu o lăsaţi să plece niciodată.

Nu toţi au un comportament adecvat atunci când îşi întâlnesc iubirea vieţii, iar apoi nu fac decât să regrete. Dacă ea întruneşte aceste 11 calităţi, nu-i daţi niciodată vreun motiv să plece.

1. Este mai deşteaptă decât dumneavoastră

Orice bărbat are nevoie de o femeie mai deşteaptă decât el însuşi, care îl va ajuta să-şi croiască drumul în viaţă. Se spune că în spatele fiecărui bărbat măreţ se ascunde o femeie şi mai măreaţă. Fără femeie bărbatul nu este decât un simplu egoist. O femeie deşteaptă îi va da un sens vieţii, îl va îndruma şi îl va umple de înţelepciunea necesară ca aceasta să nu-şi strice singur viaţa.

2. Este frumoasă

Frumuseţea se ascunde în ochii celui ce priveşte: atât timp cât o consideraţi frumoasă şi o gasiţi perfectă pentru dumneavoastră, îmbrăţişaţi-o, sărutaţi-o şi nu o lăsaţi să plece. În ziua de azi sunt persoane care acodă o prea mare importanţă frumuseţii şi sunt persoane care dimpotrivă nu acordă atenţie fizicului. Frumuseţea este acel lucru în care oamenii înoată din momentul în care încep a o vedea. Nu este un lucru de care ar trebui să ne intimidăm, nu este un lucru pe care ar trebui  să învăţăm să-l apreciem corect. Frumuseţea o găsim în orice şi oricine.

3. Are un suflet mare şi este grijulie

O calitate de care trebuie să dispună orice fată este acea de a fi grijulie. Unele cupluri pur şi simplu nu vor copii. În unele cazuri bărbaţii sunt mai grijulii decât femeile. Orice femeie are sădit instinctul de mamă în adâncul sufletului . Dacă într-o bună zi decideţi să creaţi o familie, atunci trebuie să fiţi sigur că aţi găsit femeia care chiar vrea să devină mamă.

4. Este energică

În viaţă uneori apar şi vremuri grele. Câteodată viaţa devine plictisitoare şi monotonă. Femeile nu sunt făcute pentru a distra bărbaţii. Mai degrabă invers. Dar cu o femeie energică şi mereu în căutare de ceva nou vă veţi simţi mult mai fericit.

5. Ea vă iubeşte la nebunie

Cu siguranţă aceasta este calitatea cea mai importantă. Când o femeie vă iubeşte, ea vă iubeşte din tot sufletul. Bărbaţii iubesc altfel, ei sunt mai egocentrişti. Femeia se dedică în totalitate bărbatului pe care îl iubeşte. Dacă aţi găsit femeia ce vă iubeşte cu adevărat, aţi găsit cel mai frumos cadou din univers.

6. Ea merge la compromisuri

Atât femeile, cât şi bărbaţii pot fi încăpăţânaţi. Noi vedem lucrurile aşa cum sunt şi nu suntem deschişi către schimbări, care, după părerea noastră, nici nu sunt necesare. Dar oricum, relaţiile se construiesc pe compromisuri. Să găsiţi o femeie ce este gata să mearga la compromisuri nu este tot. Şi voi veţi fi nevoiţi să mergeţi la aceste compromisuri.

7. Ea crează o atmosferă de casă

Să iubeşti din suflet înseamnă să-ţi găseşti casa în această lume, să-ţi gaseşti locul în această viaţă. Asta înseamnă să te simţi la locul potrivit, să fii acolo unde trebuie să fii şi să nu mai cauţi nimic. Dacă o priveşti în ochi şi îţi vezi reflecţia sufletului tău, tu esti acasă. Nu pleca nicăieri!

8. Ea este mai mult decât bucuroasă să vă anunţe că nu aveţi dreptate

Fiecare bărbat are nevoie de o femeie care să-i scoată toate prostiile din cap. Bărbaţii deseori au năravul de a lua decizii greşite şi de a comite lucruri prosteşti.

9. Este puternică şi feminină

Fiecarui bărbat îi place un anumit tip de femei, dar în toate femeile găsim combinaţia dintre putere şi feminitate. Fiecare bărbat are nevoie de o femeie puternică. Şi totuşi femeia rămâne femeie. Aceste două calităţi nu se află în opoziţie. Aceasta este combinaţia perfectă: femeia poate face față încercărilor şi totodată se simte mândră că s-a născut femeie.

10. Este plină de pasiune

Viaţa e plină de pasiune. Dar să traieşti această pasiune sigur e imposibil. Pasiunea apare între două fiinţe vii, ba mai mult, între două personalităţi. Pasiunea e frumoasă prin ceea că ea e ” molipsitoare “. Pasiunea e cel mai dorit “patogen” din lume.

11. Ea e totul pentru tine

Câteodată iubim la nebunie o persoană, dar nu putem înțelege cauza. Sincer să fiu, nici nu e nevoie de o pricină. Dacă o iubiţi şi nu vă imaginaţi viaţa fără ea, nu o lăsaţi să plece. De cele mai multe ori nu înţelegem cât de mult înseamnă o persoană pentru noi până când nu o pierdem. Mereu ne gândim că poate vom avea o a doua şansă să fim împreună. Posibil, dar o putem pierde odată şi pentru totdeauna. Nu riscaţi!