30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Politician surprins pe stradă în timp ce își agresa fiica de 15 ani: ”E un copil în faza în care neagă orice regulă de moralitate”. Motivele care l-au scos din minți pe bărbat

Must Read

Politicianul Cristian Boureanu a fost surprins în timp ce își agresa fiica de doar 15 ani, în plină stradă. Bărbatul susține că adolescenta este rebelă, fuge de acasă și consumă alcool din cauza educației primite de la mama sa.

„M-a tras de păr”, a declarat Ioana, fiica de 15 ani a fostului politician Cristian Boureanu, care deține custodia exclusivă asupra copilului. Potrivit martorilor, Boureanu și-ar fi agresat fiica în plină stradă și ar fi obligat-o pe tânără să urce în mașină. La fața locului au ajuns și polițiștii care în urma declarațiilor făcute de adolescentă au deschis dosar penal pe numele lui Boureanu în care este acuzat de rele tratamente aplicate minorului.

Cristian Boureanu se apără și spune că fiica sa este rebelă, fuge de acasă, fumează, consumă alcool, iar rezultatele la învățătură lasă de dorit după ce adolescenta a locuit o perioadă cu mama ei. ”Toate lucrurile acestea se întâmplă de când Ioana s-a întors să locuiască alături de mama ei. Cât a stat la mine, totul a fost OK”, a declarat politicianul.

Pe de altă parte, spusele lui Boureanu sunt susținute și de Monica Tatoiu, profesoară de matematică: ”Nu vă luați după o copilă isterică, de 16 ani, care își dorește să fie liberă ca o muiere de 18 ani, să bea, să fumeze, să se culce la 4 noaptea. Eu am avut probleme cu ea. Minte uitându-se în ochii tăi. Părinții care au copii de 16 ani și pe care nu pot să îi stăpânească știu despre ce vorbesc. Am asistat și eu la mine în casă la asta, când i-a luat telefonul. (…) Un an de zile am ridicat-o de la 4 la matematică la 9, și de fiecare dată când se întorcea de la maică-sa o luam de la capăt. (…) E un copil în faza în care neagă orice regulă de moralitate. A fost dată afară de la școală!”, a spus Monica Tatoiu, la Antena Stars.

 

sursa foto: presaonline24.ro