30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Scrisoarea unui roman catre Iohannis, devenita VIRALA: Dumneata esti angajatul meu!

Must Read

Un roman s-a gandit ca cea mai buna solutie de a-i transmite un mesaj presedintelui  este sa foloseasca facebook, scrie portaluldestiri.net.

 

Pe numele său Keul Florin, românul este nemulțumit de atitudinea președintelui României față de insistențele acestuia în discurs în care, de cele mai multe ori vorbește despre Guvernul său provenit dinspre PNL.

Vă prezentăm scrisoarea deschisă integral:

”DOMNULE PRESEDINTE, MA NUMESC KEUL FLORIN, 44 ANI, DIN BUCURESTI, CETATEAN ROMAN, VA SCRIU ACEASTA SCRISOARE PENTRU CA EXISTA UNELE LUCRURI CARE NU SUNT ASA CUM AR TREBUI …

IN PRIMUL RAND, VA ADUC LA CUNOSTIINTA FAPTUL CA DUMNEATA ESTI ANGAJATUL MEU, EU FIIND UNUL DINTRE CONTRIBUABILII CARE ITI PLATESTE DUMITALE SALARIU LUNAR, PENTRU CA DUMNEATA SA FACI CEEA CE EU ITI CER, IN CALITATE DE ANGAJATOR ….

 

EU MUNCESC SI DAU IMPOZITE LA STAT, CA SA AI DUMNEATA SALARIU, DECI, ESTE NORMAL SA MA ASCULTI, CAND O SA IMI PLATESTI DUMNEATA SALARIU, POTI SA IMI CERI CE VREI, DAR PANA ATUNCI FACI CE ITI SPUN EU, IN CALITATE DE ANGAJATOR ….

BUN …ACUM ASCULTA: GUVERNUL PONTA SCADE TVA LA ALIMENTE LA 9 % …PAI, PRESEDINTE CARE NE TOT VORBESTI DE GUVERNUL TAU ….PONTA SCADE TVA LA ALIMENTE LA 9 % DOAR PENTRU MILIOANELE DE SIMPATIZANTI USL 2.0, SAU PENTRU TOTI ROMANII SI ROMANCELE ???….CEI CARE SUNT PRO USL 2.0, VOR LUA ALIMENTE CU 9 % TVA SI CEI CARE SUNT CU NOUL PNL, VOR LUA ALIMENTE CU 24 % TVA ???….PAI NU VEZI CE ABSURD ESTI, OMULE !!! …

DOMNULE IOHANNIS, SINCER, EU NU VA RECUNOSC CA PRESEDINTE, SUFLETESTE VORBIND, VA RECUNOSC CA PRESEDINTE PENTRU CA ASA A IESIT LA VOT, LA PREZIDENTIALE, DAR EU NU VAD IN DUMNEATA UN PATRIOT, GATA SA MOARA PENTRU TARA, EU NU VAD VULCANUL DIN INIMA, SIMBOLUL UNUI PRESEDINTE DE TARA, EU NU VAD SUFERINTA, PENTRU ROMANIA, EU NU VAD RECUNOSTIINTA, PENTRU EFORTUL CELOR DE DINAINTEA NOASTRA, …. NU VAD NIMIC !!!

DUMNEATA NU IMI INSPIRI NIMIC, IMI PARE RAU, SUFAR CA TREBUIE SA II SPUN ASTA PRESEDINTELUI TARII, ROMANIA, PE CARE O IUBESC ATAT DE MULT …”, scrie Keul Florin.