30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Senator pus la punct de o doctorita de la URGENTA: Ma, fir-ati ai dracului voi de nenorociti, si aici procedati ca politicienii, faceti trafic de influenta?

Must Read

O doctorita de la Urgenta Spitalului Judetean Arges a avut curajul sa infrunte un politician saptamana aceasta dupa ce acesta a avut tupeul sa intervina pentru a i se acorda ingrijiri medicale cu prioritate. Si chiar daca lumbajul poate fi deplasat se pare ca la aceasta specie de politicieni doar astfel de vorbe pot sa le sensibilizeze urechile.

Concret, un senator de Valcea care, adus de nevoie, a ajuns cu mama sa la Urgenta Spitalului Judetean, caruia i s-a parut ca sta prea mult la usa, a procedat in clasicul stil romaneasc: a sunat pe cineva, ca sa sune pe altcineva, care sa sune mai departe, pentru a da domnul sa primeasca tratament de VIP, cum se considera, relateaza universulargesean.ro.

Mai exact, senatorul PSD de Valcea a apelat la colegul de partid de la Arges, respectiv, senatorul Serban Valeca, presedintele PSD-ului, care, la randul sau, l-a sunat pe managerul Sorin Vasilescu, care, mai departe, a sunat la Urgenta, ca respectivul politician si mama sa sa fie bagati in fata, peste rand!

Numai ca la capatul firului nu au mai dat de o persoana la fel de servila. Cand a auzit ce i se cere sa faca, doctorita de la Urgenta a iesit in hol cu o falca in cer si una in pamant si l-a luat la rost pe senator intr-un limbaj nu foarte academic, dar foarte pe intelesul respectivului: “Ma, fir-ati ai dracului voi de nenorociti, si aici procedati ca politicienii, faceti trafic de influenta? Sa nu va prind ca vreti sa intrati in fata…!”.

Si nici nu l-a mai vazut pe domnul senator de Valcea pentru ca si-a luat mama asa cum era, bolnava sau mai putin bolnava, si a plecat catre alte unitati sanitare mai “primitoare” cu VIP-urile! Din motive lesne de inteles nu o sa facem public numele respectivei doctorite!