22.4 C
Iași
duminică, iunie 16, 2024

Aceasta vacuta este atat de speriata incat incepe sa planga ! Apoi realizeaza situatia in care este !

Must Read

 O vacuta crescuta intr-o ferma de lapte are o soarta predestinata pentru ea. Aceste vaci de lapte sunt tinute in custi, impregnate pentru copii care le sunt imediat luati de langa ele si sunt supuse in mod constant la muls. Atunci cand acestea imbatranesc sunt transportate afara si vandute ulteriorr catre abatoare. Nu este o viata destul de frumoasa , acestea putand avea un trai mult mai bun, dar cum industria laptelui si a carnii de vita este in continua crestere nimic nu se va schimba.

 Chiar si astazi mai exista locuri destul de crude pentru ele iar faptul ca, copii le sunt luati destul de repede de langa ele le poate afecta emotional destul de tare, acestea avand un sentiment patern destul de bine dezvoltat. Noroc ca inca mai exista organizatii precm Kuhrettung Rhein-Berg-Lebenshof für Tiere care fac tot posibilul pentru a le ajuta.

  Una dintre vacile salvate de catre acestia este Emma, o vaca de lapte care a fost pastrama pana la o anumita varsta in crescatorie apoi cand nu a mai prezentat interes urma sa fie data spre abator. Insa cand aceasta a fost preluata de catre asociatie si urcata in remorca aceasta a inceput sa lacrimeze ingrozita probabil de teama ca viata ei o sa se incheie.

  Abia atunci cand aceasta a ajuns la noua ei casa a realizat ca viata i se schimbase.

 


Weinende Kuh, jetzt gerettet! Crying Cow – now… de littlethings1