14.2 C
Iași
luni, mai 27, 2024

Moment emotionant de intalnire a unui catel si familia de care s-a pierdut

Must Read

Cateii sunt cei mai buni prieteni ai omului, ei ne sunt alaturi la bine si la greu si nu ne abandoneaza indiferent de cat de greu ne-ar fi. Daca ai castigat dragostea si increderea unui caine atunci te poti considera un om norocos deoarece din acel punct pana in momentul in care acel caine nu va mai fi, tu nu vei si singur sau abandonat niciodata. Datorita inteligentei lor specifice si a faptului ca pot sa ne citeasca mimica acestia se pot imprieteni cu noi si pot transcede relatia caine stapan. Cainii devin parte integrata a familiei si nimic nu mai este la fel daca ai pierdut un caine. Acestia au un impact in vietile noastre si nimic nu poate inlocui cainele tau decedat. De cele mai multe ori comportamentul lor este plind e dragoste, intelegere si blandete fata de stapan sau de membrii familiei. El stie ca trebuie sa ii respecte si sa ii apere la fel cum ei stiu ca trebuie sa il ingrijeasca si asa apare o frumoasa relatie de interdependenta.

Videoclipul de mai jos prezinta o catelusa care ajunge sa se reintalneasca cu familia sa dupa ce a fost pierduta timp de 7 luni, timp in care aceasta a suferit foarte mult fiind departe de sanul familiei. Catelusa din imagine pe nume Dora locuia cu familia in Frisco, Texas cand s-a intamplat incidentul. Aceasta s-a sperit de zgomotul de artificii a sarit gardul a fugit si s-a ratacit. Stapanii au facut incercari disperate de a o gasi pe Dora si cu greu au putut sa se impace cu gandul ca au pierdut-o, ei si-au pastrat speranta ca intr-o zi o vor regasi. Cu cat treceau zilele si lunile speranta acestora devenea din ce in ce mai mica insa intr-o zi au primit vestea cea mare ca Dora a fost gasita si ca pot veni sa o recupereze.

Dora a putut fi identificata cu ajutorul cip-ului cu informatii personale pe care il avea de la veterinar. Astfel Dora a putut sa se reuneasca cu familia sa datorita acestui trecking device. Momentul in care aceasta s-a reintalnit cu familia ei dupa ce au stat 7 luni departe este de-a dreptul emotionant. Aceasta nu stia cum sa isi arate bucuria mai mult iar in ochii ei se obsevau lacrimi de fericire. Toti propritarii de caini trebuie incurajati sa foloseasca aceste cip-uri prin care veterinarii sau medicii de la padocuri pot identifica cateii de pe strada si poate macar o parte se pot reintalni cu familiile lor.