20.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

Abuzurile politiei romane ! Hoti fura linistiti, batrani sunt amendati !

Must Read

  Politia romana este cea care ar trebui sa ne apare de hoti, de talhari si de toate scrusurile societatii in care traim noi astazi. Doar ca asa cum multi dintre noi cred ca stiu justitia din Romania este pe alocuri oarba. Asa se face ca cine fura milioane de euro este in vacante prin tari exotice sau in cel mai rau caz face puscarie timp de un, doi, ca astazi Romania este plina de scriitori aflati in puscarie. Care descopera peste noapte ca au mari revelatii in ceea ce priveste problemele sociale sau de orice tip si isi exprima ideile in carti. 

  Iar batrani care muncesc de o viata si au o pesnie mizara, din care nu isi pot permite nici macar traiul de pe o zi pe alta, sa nu mai spunem de medicamente sunt amendati pentru ca isi vand legumele crescute in gradina proprie. O gradina in care au muncit cum au putut find o sursa de venit pentru ei. Oameni care nu cersesc, nu fura ci doar isi vand un pic din mica recolta pentru a trai sunt din cate se pare mari infractori care trebuie ridicati de cativa politisti.

  Felicitari politiei romane, reusiti sa prindeti adevarati infractori din Romania! exact aceasta batrana pe care o agresati era cea mai mare problema a acestei tari!


Batrana care vindea patrunjel asaltata de politie de littlethings1