20.5 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Pare o rulota prea mica ? Iata ce se intampla la apasarea unui simplu buton

Must Read


  Modul in care ne gestionam spatiul constituie o problema reala in zilele noastre si de cele mai multe ori se cauta cele mai inovatoare solutii pentru a raspunde acestei cerinte. Dintre toate acestea rulotele necesita un interior generos care sa cuprinda majoritatea utilitatilor si confortul unui dormitor.

  Asa ca firma franceza „Beauer” a proiectat si a construit o rulota care poate parea foarte mica la prima vedere dar care se extinde doar la simpla apasare a unui buton. 

  Sistemul actionat electric separa cele trei module ale corpului rulotei, marind in aproximativ 20 de secunde suprafata podelei interioare de la 4 metri la 12 metri. Aruncand o privire in interiorul rulotei putem vedea ca aceasta are o zona unde putem servi masa asemanatoare unui living, o baie si o bucatarie ambele utilate dar si un dormitor.

  Piesele de mobilier cum ar fi patul, canapeaua, sau masa se extind si se pliaza perfect in interiorul rulotei. Rulota poate fi tractata de orice autovehicol dar mai ales poate fi parcata unde dorim atunci cand suntem intr-o calatorie.