14.2 C
Iași
luni, mai 27, 2024

Respectul se câștiga ! Vladimir Putin a demonstrat acest lucru !

Must Read

Vladimir Putin actualul președinte al Rusiei este un om care a știut sa își câștige respectul oriunde a fost invitat sau unde a fost nevoie sa intervină. In clipul pe care vi-l prezentam sunt imagini cu Vladimir Putin de pe vremea când era premierul Rusiei. Acesta a mers personal sa verifice cum merg lucrurile la fabrica de ciment care era singura sursa de venit a orașului.

In momentul in care acesta a ajuns acolo majoritatea personajelor din conducere s-au făcut nevăzute fiecare fugind pe unde putea numai sa nu dea ochii cu Vladimir Putin. Nemulțumit de cum a ajuns fabrica, de condițiile găsite dar și de faptul ca salariații nu au salariile plătite acesta a făcut imediat o ședința cu acționari si persoanele din conducerea acelei fabrici.

Putin i-a înmânat proprietarului fabricii un contrat pe care l-a forțat sa îl semneze fără ca măcar sa citească ce este scris pe el și fără măcar sa ridice privirea din pământ. Declarația lui Putin a fost una cât se poate de directa ” dacă nu sunteți in stare sa va înțelegi între voi se va rezolva și fără voi.”

 Acest lucru demonstrează puterea unui conducator care nu se lasă influențat de orice om de afaceri sau cine știe ce șmecher! Respectul se câștiga in timp si se păstrează !

[flowplayer id=”3769″]