14.6 C
Iași
joi, aprilie 25, 2024

Un elev a fost închis într-un dulap, batjocorit și bătut de colegi. Imagini scandaloase într-o școală din Olt

Must Read

 

Un elev a fost închis într-un dulap, batjocorit și bătut de colegi. Scenele umilitoare au avut loc într-un liceu din Slatina. Protagoniști sunt mai mulți elevi de clasa a X-a, care au filmat totul și au publicat imaginile pe o rețea de socializare.

 

Scenele revoltătoare ar fi fost filmate într-un liceu din Slatina, la începutul acestui an, însă abia acum au ajuns în atenţia publicului. Pe imaginile postate se vede cum un elev a fost lovit şi umilit de colegii lui de clasă. Băiatul a fost baricadat într-un dulap, mâzgălit pe faţă şi bătut cu scaunele. Imaginile au fost filmate chiar de elevi şi publicate pe reţelele de socializare. Potrivit antena1, inspectorul general al ISJ Olt, Felicia Man, a declarat că totul a fost doar o joacă intre copii: „Nu există un astfel de eveniment. A fost o joacă intre copii! A existat evenimentul că doar există filmarea şi dacă vă uitaţi foarte bine pe filmare, copilul nu părea aşa de traumatizat precum susţineţi!”. Deşi iniţial reprezentanţii Inspectoratul Școlar Județean Olt nu au văzut nimic grav în acest incident, au demarat o anchetă la colegiul unde se presupune că au fost filmate imaginile.

Atâta vreme cât reprezentanții unităților de învățământ încearcă să minimizeze orice fel de eveniment produs în raza lor de acțiune, nu este de mirare că episoadele de violență înregistrate în școlile din România sunt într-o continuă creștere!