26.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

V-ati saturat de cabluri incurcate ? Un truc simplu care va scapa de aceasta probelma !

Must Read

 In ziua de astazi toti suntem dependenti de tehnologie, iar aceasta vine la pachet cu o multime de cabluri pe care fara sa vrem le incurcam instantaneu, fie ca sunt prea lungi ori din cauza faptului ca nu avem un spatiu prevazut pentru acestea pentru a le tine in ordine. Ei bine exista un truc foarte bun ca aceste cabluri sa fie ordonate in cel mai simplu mod posibil.

  Nu cred ca mai putem numara de cate ori ne-am enervat privind multimea de cabluri incurcate care ne da mereu batai de cap. Privind acest clip putem invata cum sa le ordonam impletindu-le intr-un mod care le va face sa nu se mai incurce.

  Procesul este unul foarte simplu si la indemana tuturor. Pentru inceput prindem capetele cablului pentru a putea sa il indoim perfect in doua. Facem o bucla la jumatate apoi trecem capetele prin bucla realizata, obtinand o alta bucla identica. Continuam acest proces pana cand ajungem la capetele cablului.

  Lungimea capetelor poate fi ajustata la dimensiunea necesara pentru a sta fara probleme in spatele calculatorului sau al televizorului. Ideea este una foarte simpla iar punerea in aplicare ne poate scapa de situatiile neplacute pe care le aveam pana acum.


What To Do With Messy Cables – Life Hack de littlethings1