29.3 C
Iași
miercuri, iulie 17, 2024

Când ghinionul se întâlnește cu prostia ! Hot prins in timp ce voia sa fure o geanta !

Must Read

Atunci când prostia da nas in nas cu ghinionul este posibil sa îți iei o bătaie pe care sigur nu o vei uita. Acest lucru a pățit și hoțul din imagini care a încercat sa fure geanta unei femei din autobuz exact ca înainte acesta sa plece din stație. Totul părea calculat pana la ultimul detaliu însă ceva nu a mers exact cu și-a dorit hoțul. Acesta a așteptat ca sa urce ultimul in autobuz iar imediat după ce a urcat a încercat sa ii fure geanta unei femei aflate pe primele locuri din autobuz însă spre ghinionul acestuaia femeia a ținut bine de geanta.
 
Astfel ca totul sa ii meargă prost șoferul a închis ușile autobuzului exact înainte ca hoțul sa coboare din autobuz. Imediat ce ușile au fost închise șoferul a scos o bată cu care l-a bătut pe hot pana acesta nu mai știa cum sa se ferească.
 
Ca totul sa fie complet când șoferul a oprit autobuzul in următoarea stație hoțul era așteptat de către polițiști care l-au ridicat imediat.
 
Se pare ca hoțul nu a avut o zi prea buna, și mai mult ca sigur după bătaia primită de la șoferul autobuzul a mai primit o corecție și de la polițiști.