Imaginile care iti vor da fiori! Fetita asta de 11 ani canta dumnezeieste o piesa care te va cutremura pana la lacrimi! E „fiica de suflet” a lui Marius Teicu!

  2
  917


  Daria Stefan este un copil-miracol! Are o voce dumnezeiasca! Fetita are doar 11 ani, insa are la activ participari la emisiuni de radio si televiziune, festivaluri si concerte. Daria este „fiica de suflet” a lui Marius Teicu, renumitul artist si compozitor luand-o sub aripa sa protectoare si dandu-i primele lectii de canto.

   

  Minunea asta cu ochi superbi are interpretari superbe. Canta toate genurile de muzica, insa piesa asta parca e mai puternica decat altele. „Blandul pastor”, in interpretarea Dariei, suna senzational!

  „Din anul 2014 am inceput sa iau lectii de canto de la unul dintre cei mai importanti profesori si compozitori romani – Domnul Marius Teicu, compozitor a peste 500 de cantece, care si-a pus amprenta in mod hotarator asupra formarii mele muzicale. In prezent, in paralel cu scoala, urmez si cursurile de canto ale Scolii de Arta Bucuresti – anul II – Clasa Dnei Viorela Filip”,declara Daria Stefan.

  Comentariile sunt închise.