20.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

Cel mai pasional dans din câte ai văzut la un concurs de talente !

Must Read


Celebra emisiune „Dancing whit the stars ” ( Dansez pentru tine, varianta din România ) este deja cunoscuta și consacrata pe micile ecrane din întreaga lume, aceasta aducând la un loc vedete in toate domeniile care sunt puse sa danseze împreuna cu oameni normali dar talentați la dans pentru o cauza nobila.

Cum bine știm in concurs rămân la final doar 2 echipe dintre care se va alege câștigătoarea trofeului dar și cea care o sa aiba șansa de a a-și îndeplinea visul pentru care au venit la emisiune.

In cadrul acestei emisiuni a avut loc însă un spectacol cum rar ne este dat sa vedem. In rolurile principale fiind actrița Jana Cramer și dansatorul rus Gleb Savenko, cei doi dansând un tango pasional pe melodia ” Hands to Myself” interpretata de Selena Gomes.

 Nu doar juriul dar și publicul a rămas fără cuvinte la momentul celor doi artiști, spre final primind aplauzele bine meritate.

Pe parcursul dansului cei doi au arătat ca un adevarat cuplu, lăsând sa se vadă  pasiune dintre ei lucru care nu poate decât sa ne încânte.