30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Acest dans fermecator va va tine cu ochii atintiti la ecran

Must Read

Acest dans fermecator va va atrage atentia si va va uimi prin creativitatea miscarilor si prin unicitatea si gratia coregrafiei. Dansul este o expresie artistica, corpul devine o metoda de exprimare a trairilor celor care participa. Dasatorii exprima sentimentele si pasiunea prin miscari si prin expresivitatea lor ajung sa ne transmita si noua emotia si sentimentele pe care le simt ei atunci cand danseaza. Dansul nu trebuie privit ca fiind mai putin impotant decat alte laturi ale artei. Daca in pictura se folosesc culori si panza pentru a exprima o traire, in dans miscarile corpului sunt culorile care vorbesc despre sentimentele din spatele dansului.

Acest dans fermecator este realizat de catre Renee Kester si Philip Chbeeb care ne prezinta un moment artistic exceptional plin de gratie si creativitate. Prin coregrafia pe care au creat-o si au abordat-o cei doi isi demonstreaza talentul si unicitatea. Prestatia lor are loc pe peronul liber al unei statii de metrou acolo unde le este permis sa se manifeste.

Dansul lor prin miscarile gratioase si imbinate perfect in armonie ne transmite emotia pe care o simt cei doi atunci cand danseaza, pasiunea si dragostea pe care o pun in acest moment artistic. Coregrafia momentului este aproape ca o poveste iar noi ca privitori vedem imagine cu imagine si fila cu fila din acea poveste. Nu orice dans sau prestatie se ridica la nivelul acesteia realizata cu pasiune de cei doi.

Corpurile celor doi se imbina perfect intr-o armonie de miscari, bratele si trunchiul devin foarte elastice si se misca in functie de ritmul muzicii devenind aproape aceleasi cu ritmul melodiei. Acestia au folosit o piesa de Elliot Moss, un compozitor american, ca inspiratie pentru momentul de dans. Acest dans fermecator care ne tine cu ochii atintiti la ecran este plin de dragoste, pasiune si romantism care reies din miscarile inedite ale cuplului.