22.4 C
Iași
duminică, iunie 16, 2024

A crezut ca este doar un bancomat ! Ce s-a intamplat dupa ce a introdus cardul …

Must Read


  Cred ca toti ne-am dori astfel de bancomate si in Romania. Este adevarat ca la prima vedere arata ca orice alt bancomat dar imediat ce introducem cardul lucrurile se schimba si incep sa apara minunile.

  Daca inca nu v-ati dat seama aceste aparate electronice  sunt defapt aparate de multumire. Oamenii obisnuiti nu cunosc acest lucru si vin sa scoata niste bani de pe card, dar au parte de tot felul de surprize atunci cand o usa se deschide si apar tot felul de cadouri de la flori la ursuleti de jucarie pana la bilete de avion.

  Cum au aparut aceste bancomate de multumire ? Este destul de simplu, bancile care tin la clientii lor si au decis sa le faca acestora un cadou. Astfel au luat legatura cu rudele acestora pentru a afla ce isi doreste fiecare sau ce nevoi are. Dupa ce au aflat aceste lucruri si au pregatit surprizele tot ce a mai ramas de facut a fost ca persoanele respective sa treca pe la bancomat si sa scoata niste bani. Astfel baiatul care iubea baseball-ul a primit bilete la meci, o doamna care iubea florile a primit un buchet de flori.