29.3 C
Iași
miercuri, iulie 17, 2024

Tu ai putea trai aici ? Locuinata lui are doar 37 m² !!

Must Read


 Sunt multe persoane care traiesc in locuinte foarte mici din diferite motive, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ne lipseasca de confort. Iar pentru a beneficia de acest lucru trebuie sa facem de multe ori compromisuri in ceea ce priveste aranjarea lucururilor prin casa dar si decorarea acesteia.

  In filmuletul prezentat va prezentam cum puteti organiza lucrurile prin casa in asa fel incat sa va puteti bucura de tot spatiul pe care il aveti. Tanarul din filmulet locuieste intr-un apartament de 37 de metri patrati dar asta nu inseamna ca nu are confortul unui apartament mult mai mare.

  Barbatul si-a amenajat aprtamentul astfel incat fiecare lucru sa aiba locul si utilitatea lui astfel fiecare spatiu din casa sa poata fi folosit la capacitate maxima. Astfel acesta a reusit sa foloseasca sufrageria pe post de dormitor, sufrageria dar si bucatarie.

  Desi este la fel de mica si baia este foarte utila si comoda. Astfel cu ajutorul unei paturi ascunse in perete propietaru mai are un loc unde sa isi culce musafirii.

Pe baza proiectului a doi studenţi români la Arhitectură, Cătălin Sandu şi Adrian Iancu, ceea ce a reuşit să realizeze Graham Hill este uimitor. El nu duce lipsă de nimic, având în vedere că locuinţa sa este dotată cu toate lucrurile de care are nevoie.