17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

Se pare ca fiecare tara are un Dorel al ei !

Must Read

  Dorel a devenit deja un echivalent al unui om care nu are nici macar o treaba cu meseria pe care o practica, si mai mult strica decat sa ajute sau sa repare. Insa nu doar in Romania avem un Dorel al nostru ci se pare ca exista cate unul cel putin in fiecare tara ca sa nu spunem in fiecare oras.

 Cum se poate vedea si in clipul prezentat un Dorel incerca sa dezapezeasca o strada, insa se pare ca a provocat mai multe daune incercand sa inlature zapada decat daca aceasta ar fi ramas acolo mult si bine.

  In incercarile lui de a inlatura zapada acesta a cam pierdut controlul autovehicolului pe care il conducea si a inceput sa loveasca o masina care era parcata. Incercand sa isi spele pacatele si sa indrepte utilajul scapat de sub control acesta a dat din nou gres insa de aceasta data lovind masina care era parcata destul de tare.

  In cele din urma cu mult noroc acesta a reusit sa scoata autovehicolul de pe straduta pe care a provocat destule pagube dar a fost oprit de catre oamenii aflati in zona pentru a da socoteala pentru cele facute.