9.2 C
Iași
luni, aprilie 22, 2024

Iata un record mondial neconventional cel la sarit coarda

Must Read

Un record mondial nu este o demonstratie de talent ci mai mult una de determinare si persuasiune. In cele mai multe cazuri recordurile mondiale se bazeaza nu pe talent sau pasiune ci mai mult pe gradul de indurare al subiectilor. Multe persoane vor sa bata recorduri de la cele mai interesante pana la cele mai inutile sau periculoase, vor faima sau o fac pentru placere personala sau pentru bani. Recordurile mondiale ne uimesc deoarece reprezinta un mod de a ne depasi conditia fie fizica fie psihica si aproape inconstient ajungem sa ii apreciem pe cei care reusesc sa faca asta. Recordurile mondiale pot fi sparte sau depasite de aceea multe persoane care au reusit sa stabileasca un recod mondial vor sa se autodepaseasca si incearca sa detina recordul pentru ani la rand.

Acest record mondial prezentat in videoclipul de mai jos este detinut de Andrienn Banhegyi care este cea mai buna persoana la sarit coarda, da ati auzit bine la sarit coarda. Aceasta detine recordul mondial la sarit coarda pentru doi ani al rand si o puteti vedea cum face acest lucru in cel mai grele conditii pe diverse forme de relief care ii fac actiunea cat mai dificila. Tanara are aceasta pasiune de 15 ani si dupa ce a participat la multe competitii de genul a decis sa uimeasca lumea cu abilitatile si miscarile ei si atunci a stabilit recordul mondial la sarit coarda la un grad mare de dificultate.

Pentru a realiza aceste recorduri tanara avut nevoie de ani de zile de antrenament si perseverenta pentru a reusit sa isi imbunatateasca performanta. Daca priviti cu atentie videoclipul veti observa ca in majoritatea timpului din cauza vitezei miscarilor este aproape imposibil sa observati coarda si miscarile mainii deoarece tanara creste ritmul pana la un nivel aproape imposibil. Deoarece are o performanta impresionanta si mult talent, Adrienn a primit o oferta de la Cirque du Soleil sa li se alature pentru a realiza impreuna spectacole remarcabile. Valoarea ei a fost apreciata si a primit si o oferta pe masura de la unul din cele mai importante si mari circuri din lume.