30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Gestul sau a impresionat o lume intreaga ! Nici un premiu nu e mai important decat dragostea de frate !

Must Read

 O adevarata lectie de viata ne este oferita de doi frati care erau participantii unei curse de alergare, la proba de rezistenta. Cei doi ne demonstreaza ca altruismul nu tine cont de un posibil succes de care se bucura unul dintre participanti in defavoarea altuia.  

  Finalul cursei de triatlon ” World Series” organizat in Mexic avea sa aiba un final neasteptat. Britanicul Jonny Brownlee unul dintre participantii la cursa era epuizat foarte aproape de linia de sosire, dar intr-un moment de respiro un alt concurent l-a depasit cu usurinta.

  In momentul cand totul parea pierdut pentru britanic din spatele sau a venit Alistar, fratele sau, care fara sa stea prea mult pe ganduri ii ofera acestuia o mana de ajutor pentru a duce la final cursa. Astfel cei doi frati au parcurs ultimii 200 de metri ai cursei umar la umar fiind depasiti doar de un alt concurent.

   Jonny Brownlee a fost medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 si cu medialia de bronz in 2012 la Londra, s-a prabusit in momentul cand a trecut linia de sosire.  Acesta a fost impins de fratele sau oferindu-i astfel acestuia locul al doilea pe podium.