20.5 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

O noua metoda prin care suntem furați la pompa!

Must Read

Sute de șoferi au decalarat război benzinăriilor după ce au aflat cum sunt furați mai nou la pompa.

 Întregul scandal a fost declanșat de către un șofer care a postat pe o rețea de socializare o poza cu bonul fiscal alături de următorul mesaj „Cum e posibil ca intr-o butelie de GPL de 55 de litri sa intre 56 de litri, in conditiile in care am alimentat imediat dupa ce masina a trecut de pe GPL pe benzina?”

 Explicația a fost găsită de către alți participanți la trafic care au trecut prin același situație și au susținut ca vor iesi in strada dacă situația nu se remediază. „Mie mi-au zis acum ceva timp ca se dilata butelia de la caldura si de aceea intra mai mult decat capacitatea ei. De fapt, ei umbla la presiunea pompei si de acolo sunt diferentele asa de mari. Mai baga si aer in loc de gaz…”, a explicat un patit.

„In butelie intra, in mod normal, 80% din capacitatea ei. Eu am de 60 si nu a intrat niciodata mai mult de 47”, „La mine in butelie de 40 au intrat 40, dei in mod normal nu intra mai mult de 33 niciodata”, „Am butelie de 40 si au intrat si 57… Asa ca merg pe varianta cu aerul…”, „Poate ca butelia mea e cauciucata si se umfla”, au reactionat alti soferi.