17.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

A observat ceva ciudat in mijlocul lacului ! Dupa cateva secunde a devenit erou !

Must Read

  Doi prieteni care au decis sa mearga cu barba la pescuit pe lacul Buchanan din America au avut parte de o experienta destul de interesanta pe care cu siguranta o vor povesti si nepotilor. Si de aceasta data nu este o poveste pescareasca deoarece cei doi barbati au si dovada.

 Timplul era unul foarte frumos, numai bun de mers la o partida de pescuit, mai ales ca pe o vreme ca asta aproape ai putea spune ca iti sare pestele in barca singur.

  Insa la un moment sat cei doi barbati au observat ceva plutind la cativa zeci de metri distanta de ei. Ei au putut vedea o caprioara matura insa pe langa aceasta se mai puteau vedea inca doua lucruri care se miscau in apa. Moment in care cei doi priteni au hotarat sa se apropie sa vada despre ce este vorba. In momentul cand au ajuns la locul cu pricina au vazut ca este vorba de doi pui de caprioara.

  Nu se stie de ce mama si-a dus puii la o asemnea adancime, unde puii nu isi mai atingeau cu picioarele fundul lacului ci doar pluteau. Noroc lor au fost cei doi barbati care au sarit in ajutorul lor si i-au dus la mal.