26.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Ce au pățit niște șmecheri care au mers cu mașina pe trotuar !

Must Read

Deja suntem sătui de acele persoane așa zise șmechere, care dacă au o mașina mai scumpă sau o nesimțire cu multă trecută peste limita bunului simt se cred mai presus de lege și restul persoanelor. Așa se întâmpla și cu aceste persoane din clipul prezentat.

 Pentru a scuti câteva secunde de aglomerație acestea prefera sa între cu mașina pe trotuar sau chiar prin parcuri , punând astfel viața persoanele care merg liniștite prin parc in pericol.

 Însă se pare ca un grup de tineri vizibili enervați de acest lucru a luat atitudine. La început aceștia au oprit mașinile care circulau pe trotuar și i-au rugat pe șoferi sa dea înapoi explicându-le ca ceea ce fac nu este deloc in regula și ca pun viața altora in pericol. Mulți dinte ei au înțeles și au plecat dar au mai fost și cazuri in care șoferii deși erau vinovați tot ei erau cei tupeiști și refuzau sa întoarcă. Însă pentru aceștia grupul pe tineri avea o pedeapsa destul de buna, lipindu-le acestora postere pe parbriz exact pe partea șoferului.