20.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

Metoda inedită folosită de americani pentru a prinde hoții! Aceștia folosesc un lasou!!

Must Read

 

Este mai mult decât cunoscut faptul ca americanii se dau in vânt după urmăririle cu mașini. Și asta nu o spunem doar din ce am văzut in filme, in care mereu exista o scena de urmărire între mașini ci și din viața reala. Nu doar odată am văzut la știri cum sunt urmăriți infractori in America și ce „batalii” se duc pe șosele pentru a reuși sa fie prinși de către polițiști. 

Atunci când un infractor fuge, este mobilizat un număr foarte mare de polițiști pentru a reuși sa îl prindă. Astfel aceștia se împart in mai multe echipe, unele urmărind suspectul, altele merg sa inchida drumurile,  și altele sa se asigure ca nici un civil nu are de suferit de pe urma acestei urmăriri. Astfel consumându-se destul de multe resurse umane și materiale.

Mai nou acum unele mașini de poliția din America au fost dotate cu un lasou pentru a reuși sa prinda mai ușor infractorii. Cu ajutorul acestor lasouri polițiști reușesc sa ii prindă pana și pe cei mai disperați fugari. Invenția este unuia cu totul ingenioasa acum fiind nevoie doar de o singura mașina de poliție pentru a reuși sa ii captureze pe fugari.