20.5 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Imposibil sa nu razi ! Metoda inedita folosita de acest profesor pentru a preda la ora de matematica!

Must Read


Matthew Weathers este profesor la Universitatea Biola din California, si foloseste o metoda cu totul si cu totul speciala de predare pentru studentii sai. De la primul sau filmulet care a fost realizat in anul 2009 profesorul si-a construit un nume prin metoda sa unica de a imbina umorul, matematica dar si tehnologia digitala.

 Astfel studentii sai sunt atrasi sa invete matematica nu doar din obligatie ci si din placere, deoarece orele de curs sunt interactive dar si foarte amuzante. Filmuletele realizate de acest profesor sunt inedite deorece reuseste sa depaseasca cu usurinta pragul dintre realitatea si lumea virtuala, reusind astfel sa creeze o atmosfera destinsa la ore de curs.

 Totul a inceput cu o videoprezentare normala a unei lectii de trigonometrie cand deodata imaginile au inceput sa devina neclare. Toti se gandeau ca un virsul ameninta derularea imaginilor pe ecran, insa profesorul ajunge in mod magic din spatele ecranului direct in interiorul acestuia, interactionand cu imaginea proiectata in fata clasei.

 Daca pana in momentul de fata ne-am gandit ca matematica poate fi plictisitoare cu ajutorul acestui profesor observam ca aceasta poate fi invatata cu mula usurinta si chiar poate fi distractiva.