31 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Cum arata avionul de 100 de milioane de dolari a lui Trump !Baie de aur si propriul home-cinema!

Must Read


 Donald Trump, sau noul presedinte al Statelor Unite Ale Americii, este unul dintre presedintii despre care cu siguranta nu se va spune ca a furat cat a fost la putere pentru a-si strange averea. Doar avionul sau privat valoreaza aporximativ 100 de milioane de dolari. Donald Trump a cumpărat avionul în 2011 de la Paul Allen, co-fondatorul Microsoft, pentru aproximativ 100 de milioane de dolari. De atunci, avionul a primit numeroase îmbunătăţiri.

  Dintre imbunatatirile despre care putem vorbi pe scurt sunt, sistemele home-cinema cu care este dotat avionul, si sutele de filme pe care le are salvate. In afara de acestea exista si o retea de wirless privata dar si accest la emisiunile preferate ale noului presedinte SUA. Acesta poate accesa toate comenzile de care are nevoie in avion doar cu o simpla tableta. 

  Pe langa aceste dotari putem reaminti de baia avionului care are toate accesoriile din aur de 24K. Avionul avand o zona speciala destinata VIP-urile, dar si o zona unde se poate servi masa.