31 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Asta e cea mai frumoasa reclama de Craciun! Merita vazuta !

Must Read

In clipul postat este vorba despre povestea lui Lily, o fetita care privind intr-o seara prin telescop ramane uimita de ceea ce observa: un batran singur pe Luna. Chiar daca intelege ca rostul acelui batran este acolo unde are multe lucruri de rezolvat, dar pentru ca se apropie Craciunul micuta Lily isi doreste sa ii transmita un mesaj, pentru a stii ca undeva pe Pamant cineva se gandeste la el si nu o sa fie singur de sarbatori.

 Reclama este intitulata sugestiv „Man On the Moon” a devenit cea mai populara reclama realizata cu prilejul sarbatorilor de iarna. Putem simiti emotia sarbatorilor si dorul de cei dragi in momentul cand privim aceasta reclama.

Daca primile incercari ale fetei de a trimite un mesaj catre batranelul de pe luna sunt un esec, se pare ca in ziua de Craciun cand sub brad sub brad toti isi desfac cadourile ca prin minune si bunicul primeste un cadou purtat de baloane umplute cu heliu.

Bunicul primeste in dar un telescop cu care poate sa priveasca Pamantul, dar si agitatia de acolo, dar cel mai important chipul fetitei care a vrut sa ii aline singuratatea.