17.4 C
Iași
sâmbătă, aprilie 13, 2024

O fetita de 13 ani are o voce de aur

Must Read

In cadrul concursului muzical de talente „The Voice Kids Germania” un nou talent care a lasat juriu, dar si spectatorii muti de uimire a fost descoperit. Este vorba de o fetita de 13 ani care in urma interpretarii melodiei „Time to say goodbye” a lui Andrea Bocceli si Sara Brightman a lasat intreg publicul spectator muti de uimire. Datorita conceptului emisiunii, acela de auditie pe nevazute, scaunele membrilor juriului s-au intors imediat, fara nicio retinere.

Vocea fetitei este una nemaipomenita, iar descoperirea unui astfel de talent nu se produce in fiecare zi. Numele fetitei este Solomia Loukianetz si este originala din Ucraina. Ea a decis sa participe la show-ul de talente din Germania, iar participarea ei a transformat-o intr-o vedeta, inca de la aceasta varsta frageda. La numai 13 ani, vocea este este uimitoare, deorcere inca de la primele acorduri a demonstrat ca are un talent deosebit.

Auditiile acestui concurs de talente fiind pe nevazute, socul de dupa intoarcerea scaunelor juriului a fost si mai mare, deorece nimeni nu ar fi intuit ca este vorba de un copil de numai 13 ani. Vocea ei este mult mai matura, acordurile pe care poate sa le atinga sunt adevarat foarte surprinzatoare.

Aceasta fetita, interpretand si o melodie atat de emotionanta, dar si foarte grea in acelasi timp, a facut ca juriul chiar sa planga. Juriul acestui concurs de talente muzicale este compus din Lena Meyer-Landrut, Johannes Strate si Mark Forster. Acestia nu isi mai puteau gasii cuvintele de emotie, fiind atat de placut impresionati de prestatia fetitei.

Solomia a fost, de asemenea, coplesita de multe emotii atunci cand a vazut ce impact a avut interpretarea melodiei „Time to say goodbye”. Fetita de numai 13 ani este un talent care se afla inca la inceput, urmand ca aceasta prin faptul ca s-a afirmat la acest concurs de talente sa urmeze o cariera de succes in industria muzicala. Scopul acestui show muzical este de a descoperii foarte multe talente care se afla la varsta copilariei, pentru a putea fi ajutate si sustinute sa devina mari staruri ale muzicii internationale. Nu ramane decat sa le uram succes in cariera lor muzicala.