17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

Toboganul surprinza din Texas vă v-a lasa muti de uimire

Must Read


Cum sezonul estival a venit, iar zilele calduroase nu ne dau pace, cu siguranta cu totii optam la o distractie, unde in acelasi timp sa ne si racorim, si anume la un tobogan cu apa. Daca pana acum  ati fost obisnuiti cu toboganele clasice, Toboganul surprinza din Texas, vă va lasa muti de uimire. Daca sunteti pasionati de distractiile acvatice si nu va inlaturati din calea adrenalinei, atunci cu siguranta acest tobogan ar fi perfect pentru dumneavoastra. 

 

Daca privim acest tobogan de la indepartare am spune ca ne aflam in fata unei trambuline de schi, insa ce este cu adevarat uimitor este ca aterizarea nu se face pe suprafata la care ne gandim, adica pe o suprafata inghetata, ci spre mirarea tututor aterizarea se face in apa unui lac.
 
Un lucru deosebit de important de mentionat cu privire la aceasta trambulina este ca in momentul aterizarii, indiferent de dificultatea de alunecare pe care am ales-o, fiecare pista mai intai ne propulseaza in aer la inaintimi ce difera in functie de dificultatea aleasa, dupa care se va realiza aterizarea in apa lacului. Acest lucru face ca acest tobogan din Texas sa fie unic in lume, fiind o idee foarte originala, carea atrage un numar foarte mare de participanti zilnic.  

Pentru toti cei care locuiesc in acea zona, distractia este cuvantul la ordine pentru locuitori. Nu toata lumea se incumeta sa utilizeze acest tobogan, deorece propulsarea in aer necesita ceva pregatire. Pentru cei care nu au niciun fel de frica sa realize acrobatii, acestia au ales aterizarea in lac pe bicicleta. Bineinteles, acestia au suficienta experienta si indemanare, astfel incat acesta activitate a devenit o obisnuita poentru ei.

Realizarea acestui tobogan a fost o investitie foarte buna, atragand zilnic un numar suficient de mare de vizitatori. Distractia si palpitatia sunt la ordinea zilei in acest loc, iar pentru foarte multi investitori poate fi o noua idee de afecere. Aceasta idee atat de originala a impresionat intreaga planeta, asadar cu siguranta vor aparea mult mai multe astfel de tobogane in lume.

Voi ce spuneti? V-ati incumeta sa incercati o astfel de experienta care nu siguranta v-a fi de neuitat?