12.4 C
Iași
luni, martie 4, 2024

Incredibil! O vanzatoare isi inseala clientii la cantar!

Must Read

De cate ori ati fost la piata sa cumparati un kilogram de legume sau un kilogram de fructe si v-ati gandit ca sunteti pacaliti la cantar de catre vanzatoare? De cele mai multe ori nici nu banuim ca am putea fi inselati la cantar, ne facem cumparaturile fara nicio grija, fara nici macar sa ne gandim ca in fata nosatra avem un vanzator impostor.

O vanzatoare a fost surprinsa cum isi insela clientii la cantar fara nicio remuscare. Aceasta a pus intr-o punga cateva legume si le-a agatat de cantar. Atunci cand un client vrea sa cumpere anumite fructe sau legume, in momentul cantaririi cantitatii de alimente cumparate, vanzatoarea lasa in jos si punga respectiva, pentru ca si cantitatea cumparata de client sa fie mai mare. In momentul in care ridica punga cu legume cumparate de client, vanzatoarea ridica si punga care o fost lasata in jos sa atarne la cantar, pentru ca greutatea sa fie pe 0.

 

Chiar daca pana acum am avut o incredere oarba in cei care ne servesc la tarabe, filmuletul in care vanzatoarea a fost surprinsa in flagrant cum pacalea clientii, face ca multi oameni sa nu mai fie atat de increzatori in niste persoane pe care nici macar nu le-am vazut vreodata in viata. Sub chipul unei persoane amabile si servialibe poate sta un escroc.

Pentru a vedea daca suntem inselati in pietele unde facem de obicei cumparaturile, atunci cand ajungem acasa trebuie sa cantarim de fiecare data produsele achizitionate, pentru a putea verifica corectitudinea cu care am fost serviti la tarabe. Vanzatoarea care a fost surprinsa cu cameara ascunsa poate fi decat un caz din multitudinea de agenti comerciali  care recurg la astfel de metode pentru a pacalii oamenii cinstiti care au incredere in vanzatori.
Cu siguranta foarte multi clienti au fost pacaliti de aceasta vanzatoarea, de aceea trebuie sa fim cat mai atenti la persoanele pe care le avem in fata noastra, iar in momentul in care intalnim astfel de cazuri de inselatorie sa ii reclamam la politie. Nu putem lasa sa fim inselati pe fata de catre niste vanzatori, care ar trebuii aspru pedepsiti in urma atentarii la banii nostri.
 
[mashvideo]