5.3 C
Iași
sâmbătă, februarie 24, 2024

Incredibil cati ani au trecut de la cea mai emotionanta scena de dans din toate timpurile

Must Read

Cine ar putea spune ca de la cea mai emotionanta scena de dans care s-a petrecut de-a lungul intregii omeniri au trecut 28 de ani? Acum 28 de ani, in anul 1987, productia „Dirty Dancing” avea sa lase intreaga lume fara suflare. Scena in care a avut loc dansul dintre Patrick Swayze si Jennifer Grey va ramane intotdeauna cel mai emotionat moment care a avut loc vreodata. Pasiunea pe care cei doi protagonisti au pus-o in acel dans, impreuna cu chimia care se afla intre cei doi actori au facut ca scena dansului din „Dirty Dancing” sa ramana in istoria omenirii.

Jennifer Grey si Patrick Swayze au fost doi dintre cei mai iubiti actori ai anilor ’80, care prin talentul si daruirea pe care o dadeau pe scena, au ramas si vor ramane in continuare mult timp in mintile tuturor oamenilor. Emotia pe care au transmis-o in momentul dansului lor, alaturi de dragostea si bucuria pe care o emanau, au facut ca acel dans sa ramana unic in istorie. 

Cu totii ne-am dorii ca acest dans sa mai poate fi interpretat inca o data de catre cei doi actori, insa acest lucru nu se va mai putea intampla niciodata, deorece in anul 2009 celebrul actor Patrick Swayze a incetat din viata. Disparitia acestui mare actor este o pierdere enorma pentru intreaga lume cinematografica si nu numai. Nu ne ramane decat sa revedem acest dans de cate ori dorim sa retraim un moment cu adevarat special. Filmul „Dirty dancing” ramane un film foarte vizionat in zilele noastre, si chiar daca de atunci au trecut 28 de ani, totul pare ca si cum acest film a fost abia filmat. 

Sensibilitatea, magia, iubirea si emotia scenei dansului dintre cei doi mari actori va ramane in mintea si sufletele noastre mult timp de acum in colo. Astfel de scene si astfel de filme nu vor fi uitate niciodata, deorece acestea sunt cele mai pretioase comori pe care le avem. Nu ne ramane decat sa revedem cel mai emotionant si indragit film al tuturor timpurilor si sa invatam sa pretuim fiecare clipa pe care o avem ca si cum ar fi ultima.