9.2 C
Iași
luni, aprilie 22, 2024

Clipul acesta ar trebui sa fie difuzat macar o data pe zi la TV.

Must Read

Din pacate, majoritatea emisiunilor de la TV promoveaza prostia si incultura, iar oamenii care ar avea ceva de spus sunt privati in a aparea si a-si sustine punctul de vedere in mod public. Intr-o astfel de situatie se afla si celebrul cantaret si actor Tudor Chirila. Acesta a realizat un videoclip care contine un mesaj motivatinal adresat noii generatii. Acest videoclip chiar daca contine un mesaj cu un impact deosebit de mare asupra intregii populatii, nu este difuzat in cadrul emisiunilor de televiziune. In cadrul acestui videoclip se critica foarte vehement toate ziarele mondene in care apar numai stiri despre oameni inculti. 

Acest videoclip incepe prin a le adresa tuturor tinerilor un mesaj motivatinal, pentru a se trezi si a nu recurge la gesturi pe care mai tarziu cu siguranta le vor regreta. Chiar daca in zilele noastre a fura este o obisnuita pentru cei mai multi, generatia viitoare trebuie sa inteleaga ca a fura nu este o solutie pentru a trai mai bine. In plus, Tudor Chirila le sugereaza tuturor tinerilor sa citesca cat mai mult, pentru a invata cat mai multe lucruri utile, astfel incat sa castige o paine pe bani munciti cinstit. Tinerii nu trebuie sa alerge dupa bani cu orice pret, deorece mai importanta este intelepciunea si cultura generala care se dobandeste dupa multe carti citite. Cu cat tinerii sunt mai informati cu atat vor fi mai puternici sa domine pe ceilalti cu mintea si cu intelepciunea lor. 

O afirmatie foarte adevarata este urmatoarea:”Europa cumpara inteligenta, Romania nu cumpara nimic, pentru ca hotii nu construiesc nimic”. In tinerii din zilele noastre sta puterea de a schimba aceasta tara.  In plus, noua generatie trebuie sa invete legile, pentru a-si cunoaste toate drepturile. In momentul in care se vor cunoaste toate legile, se va constata ca multe dintre ele sunt foarte proaste. Astfel, doar noua generatie poate schimba aceste legi proaste care sunt date in zilele acestea.

Acest videoclip motivational ar trebui difuzat macar o data pe zi la televizor, insa acest lucru nu se va intampla.

Asadar, distribuiti si voi acest articol, pentru ca toti tinerii sa ia cunostinta de aceste cuvinte, iar ulterior sa genereze o schimbare in bine pentru aceasta tara.