20.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

O lectie de viata emotionanta despre familie

Must Read

Familia ramane una dintre cele mai importante valori ale noastre in viata. Familia este un lucru sfant pentru noi toti, de aceea trebuie sa o pretuim si sa o respectam in fiecare moment al vietii noastre pe acest pamant. Importanta gestului de fi prezenti intotdeauna in jurul mesei a tuturor membrilor familiei este transmis si in cadrul spotului „Reunion Sek Fan”, realizat de Ogilvy & Mather. Luarea mesei in familie este un moment important, iar de cele mai multe ori valoarea acestui gest este uitata. Reuniunea familiala in jurul mesei reprezinta un moment special de apropiere si de comunicare intre membrii familiei.

 

Luarea mesei in familie este o traditie care ar trebui respectata de toata lumea. Orice neintelegere dispare in momentul in care ne asezam la masa si incepem o dicutie.

In cadrul clipului prezentat are loc o scena in care o familie fericita formata din parinti si copii lor se afla la masa. Cu cat anii trec, copii isi gasesc alte activitati, astfel incat in momentul in care familia se reuneste, acestia lipsesc. Intr-o seara, dupa ce fiul ajunge tarziu acasa, tatal sau il cearta foarte rau, motiv pentru care fiul decide sa paraseasca casa parinteasca.  Imediat dupa acest incident, baiatul se accidenteaza foarte grav la locul de munca si se intoarce acasa intr-un scaun cu rotile. Baiatul este foarte suparat si de fiecare data cand este invitat la masa, acesta refuza sa ia masa alaturi de ceilalti membri. Tatal, vazand ca neintelegerile dintre el si fiul sau l-au adus pe baiat in acel fel, ia decizia de a se ocupa de recuperarea fiului sau. Dupa eforturi uriase baiatul se recupereaza si poate merge din nou. Pentru fiu, aceasta intamplare a fost o lectie de viata si a invatat ca indepartarea de familie nu este tocmai o solutie buna.  

Povestea din acest clip poate fi un semnal de alarma pentru foarte multi tineri care decid sa se indeparteze de parinti, considerand ca prietenii sunt mult mai importanti. In momentele grele ale vietii singurele persoane care ne raman aproape sunt membrii familiei. O familie trebuie sa ramana unita pentru totdeauna!