22.4 C
Iași
duminică, iunie 16, 2024

Acest catel spune mama atunci cand cerseste mancare

Must Read

Un catel spune mama atunci cand cere mancare de la stapan. Cainii sunt pe departe cele mai bune animale de companie, nu doar pentru capacitatea lor de a fi foarte dragalasi si iubitori ci si pentru intelingenta de care dau dovada. Cainii au un coeficient de inteligenta foarte ridicat fata de alte animale de casa. Acestia isi observa stapanul si in timp ajung sa il copieze atat la comportament cat si la infatisare. Se spune ca animalele de casa se aseamana foarte tare cu noi si este adevarat deoarece acestea ajung sa ne preia comportamentele si atitudinea.

Acest catel spune mama atunci cand cerseste mancare deoarece a invatat cum sa se foloseasca de emotiile stapanului pentru a primi ce doreste. Cainii sunt perfecti ca animale de casa daca aveti copii, acestia sunt foarte buni pe post de bone si vor avea grija de cel mic chiar si cu pretul vietii lor. Cainii vor deveni cei mai buni prieteni ai copilului si vor avea grija de cel mic.

Copilul mic al acestei familii sta langa catelul adoptat de acestia iar impreuna formeaza un tablou de familie emotionant. Cum cel mic se afla la ora de masa, mama incearca sa il ajute sa pronunte primul cuvant „mama” in schimbul unei lingurite cu mancare iar cum cainele asista cu atentie la intreg procedeul, acesta ajunge sa reactioneze neobisnuit de dragut spunand el „mama” in locul celui mic. Acest catel dragalas spune mama pentru a primi el recompensa.

Cand parintii aud pentru prima data un cuvant spus de cel mic sau cand isi aud numele spus au parte de o mare multumire si sunt foarte emotionati. In acest videoclip, reactia catelului este insa cea care atrage toata atentia. Acesta a rostit intr-un mod natural si dragalas cuvantul mama pentru a primi lingurita cu mancare. Daca a observat ca micutul nu reactioneaza la insistenta mamei, catelul a decis sa actioneze el si sa primeasca recompensa. Acel mic latrat a semanat foarte mult cu un cuvant articulat. Cand a observat ca patrupedul primeste toata lauda si atentia, cel mic a devenit gelos si il impinge pe catel din cadru pentru a primi el laudele.