8.2 C
Iași
marți, aprilie 23, 2024

Top Cinci SECRETE ascunse in Biblioteca Vaticanului

Must Read

In biblioteca Vaticanului se afla o serie de carti care nu sunt accesibile decat pentru un numar restrans de persoane. Aceste persoane sunt cardinali care stau in jurul papei si doar ei au voie sa citeasca acele arhive. Avand in vedere ca vorbim de unul dintre cele mai bine pazite locuri din lume, cu una dintre cele mai celebre si bine asunse arhive, este normal ca oamenii sa se intrebe ce se afla de fapt in acea biblioteca.

 

biblioteca-vatican_80059800

Curiozitatea de multe ori ne face sa fabulam si sa ajungem sa tragem concluzii pripite. Fie ca arhiva ascunde secrete care ar putea darama ipoteza crestinismului sau fie ca ar putea contine secrete de stat, noi nu avem cum sa beneficiem de pe urma lor si nici nu putem sa le aflam. Asa ca ajungem sa ne multumim doar cu imaginatia si cu legendele urbane. Iata cinci secrete care s-ar putea afla in biblioteca Vaticanului si care ne-ar putea schimba parerea despre religie si lume asa cum le stim.

1.Carti care prezinta mai multe detalii despre sfarsitul lumii.

Pe langa Apocalipsa dupa Ioan care apare in Noul Testament, biblioteca Vaticanului poate avea pastrate in arhive mai multe documente care prezinta in detaliu sfarsitul lumii insa nu vor fi niciodata prezentate public. Acestea nu pot fi prezentate deoarece ar crea o isterie in masa si oamenii si-ar schimba comportamentul diametral opus daca ar afla ca peste un an totul din jur se va sfarsi.

2.Informatii istorice privind legatura intre Vatican, nazisti, sovietici si americani

Aceste tipuri de arhive si documente istorice put prezenta in detaliu legaturile pe care le-a avut Vaticanul cu cele trei tabere ale razboiului. In acestea s-ar vedea rolul pe care l-a jucat Vaticanul in pierderea sau castigarea razboiului.

3.Scrieri eretice

Pe langa o multime de carti de cult, biblioteca Vaticanului poate pastra si o culegere mare de carti oculte care se ocupa de magie alba cat si de cea neagra. Pentru a intelege mai bine fenomenul ocultismului sau politeismului si pentru a-l opri, Vaticanul are nevoie si de informatii despre acesta. Aceste carti si scrieri pot ajuta in promovarea crestinismului si in zone mai dificile unde populatia locala inca mai practica stiinte oculte.

4.Documente despre artefacte religioase

Daca v-ati intrebat daca giulgiul din Torino este autentic sau nu, daca chivotul legii este o descoperire arheologica sau intocmit atunci veti putea afla raspunul in biblioteca Vaticanului. Acesta ar fi locul perfect pentru a pastra ascunse raspunsurile la aceste intrebari care pot demonta bazele crestinismului.

5.Documente despre extraterestri

Biblioteca Vaticanului poate avea dovada ca avem contact cu o civilizatie extraterestra sau daca acestia au aterizat pe Pamant. Astfel de dovezi ar schimba perspectiva asupra religiei, de aceea informatia aceasta pretioasa trebuie tinuta sub control si nu trebuie publicata pentru marile mase.