20.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

7 greșeli de modă pe care orice femeie trebuie sa le stie

Must Read

Puteți merge tot timpul la sala de gimnastică, puteți mânca numai mere verzi, mergeți în fiecare dimineață și ajungeți la corpul viselor dvs., dar puteți să le stricați tot prin alegerea unui costum greșit. În mod alternativ, ați putea să nu aveți lipsă de imperfecțiuni care să poată fi ascunse cu ușurință prin alegerea unor haine potrivite. In acest articol va prezentam 7 greseli de moda pe care orice femeie trebuie sa le stie si sa incerce sa le evite.

Cu totii credem ca ne imbracam bine insa mereu vedem ca gresim chiar in momentele cele mai importante. In acest articol va prezentam tot ce trebuie sa stiti pentru a fi mereu imbracat corect si fara a face greseli. Regulile pe care vi le prezentam sunt extrem de simple si la indemana oricui.

Pătraturi mari

Hainele care au un model mare în carouri vă pot ucide complet figura. Ele arată elegant, dar dau impresia că sunteți la câțiva centimetri mai largi la șolduri. În schimb, du-te pentru desene sau modele cu imprimări neutre sau doar culori simple. Dacă într-adevăr iubești desenele în carouri și nu-ți poți imagina garderoba fără ele, selectează elementele cu pătrate mai mici decât cu pătrate mari.

Imprimări orizontale

Imprimările orizontale dau impresia unei greutati mult mai mari decât  avetide fapt. Dar dacă vă plac hainele dungate, nu disperați. Tot ce trebuie să faceți este să schimbați direcția: dungile verticale realizează opusul, făcându-vă să arătați mai înalt și mai subțire. Alternativ, puteți opta pentru o combinație clasică de elemente colorate diferite.

Prea mult decor

Fulare, pliuri și buzunare nesfârșite adaugă cel puțin două dimensiuni pentru aspectul dvs. Încercați să alegeți îmbrăcăminte cu o cantitate minimă de decorațiuni, cum ar fi o fustă cu fermoar care vă va prelungi figura sau îmbrăcămintea cu dungi verticale, așa cum este descris mai sus.

Imprimări mari cu elemente orizontale

Imprimeurile mari vă fac picioarele mai groase și mai largi, în timp ce sandalele cu șireturi lungi care urcă picioarele le fac să pară mai scurte. Pe de altă parte, un ghimpat ascuțit și o fâșie în fusta t te pot face să arăți mai înalt. Aveți grijă să selectați lucrurile făcute cu o singură culoare și să alegeți pantofi care sunt aproape de tonul pielii. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă arătați mai înalt și mai subțire

Un colț al bărcii

. Amintiți-vă cum v-am sfătuit să evitați îmbrăcămintea cu pliuri suplimentare? Acordați atenție la cât de mare este talia în imaginea din stânga aici.

Lungimi orizontale largi

Singurul lucru mai rău decât dungile orizontale pe îmbrăcăminte este dungile largi și luminate orizontale. Tipul de fustă văzută în imaginea din stânga este cel mai bun costum … dacă scopul tău este să transformi o figură elegantă într-un sac fără formă. O rochie cu o singură culoare, o amprentă mică și o centură largă neagră la talie, pe de altă parte, vă va pune accentul pe cele mai bune caracteristici și vă va face să arătați mult mai subțiri.

Culori deschise

În stânga, talia și umerii fetei sunt mult mai pline decât în ​​dreapta, unde dungile vârfului ei sunt mult mai palide. Cele două jumătăți inferioare ale celor două costume diferă de asemenea – negrul face de obicei ca cineva să arate mai subțire, dar designul poate distruge efectul. Pantalonii largi, în formă de rochie, din stânga, fac ca fata să pară mult mai mare în comparație cu efectul costumului ei pe dreapta.

Bonus: blugi perfecti

Pentru a alege perechea perfectă de blugi, trebuie să țineți cont de câteva lucruri:

  • Există o reducere perfectă pentru fiecare tip de corp.
  • Mergeți cu o dimensiune mai mică decât cea confortabilă în magazin. În caz contrar, blugii vor întinde și vă vor ruina aspectul.
  • Culorile întunecate vor arăta mereu mai sofisticate și vor deschide mai multe opțiuni în mod exigent.
  • Verificați coaserea, buzunarele și întinderea țesăturii, chiar dacă faceți cumpărături într-un magazin de înaltă calitate.