30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Mesajul emotionant al unei tinere romance din Germania pentru campania Spune Stop Cancerului !

Must Read

Raluca Huluba Ioana , o tanara in varsta de 20 de ani, s-a tuns pentru a transmite un mesaj de solidaritate tuturor femeilor bolnave de cancer.

Acest mesaj are in continut speranta de a nu renunta la dreptul lor la viata si la sanatate si totodata indepartarea tuturor factorilor ce cauzeaza aparitia acestei boli.

Vorbele profund emotionante ce m-au lasat fara cuvinte :

„Majoritatea oamenilor ma privesc intristati, cu mila si spaima, dar eu ma simt frumoasa si fara par. Femeile care duc o lupta continua cu aceasta boala nu au nevoie de mila ci de sustinere ,iar cel mai important lucru in sustinerea lor este grija fata de propria noastra sanatate.

Am facut acest lucru pentru a incerca sa trezesc la realitate macar o parte din tinerele de varsta mea, ce isi distrug sanatatea inconstient. Eu sunt perfect sanatoasa si sunt profund recunoscatoare pentru acest lucru.

Femeilor ce se lupta cu aceasta boala le doresc multa putere pentru a castiga dreptul la viata ,iar tuturor tinerelor sanatoase mi-as dori sa le transmit sa renunte la toti factorii ce conduc la aceasta boala si sa lupte pentru sanatatea lor.

Sper din suflet ca macar o parte din ele reusesc cu adevarat sa inteleaga profunzimea mesajului meu , in schimbul lipsei de talent la dans.”

Cancerul este rezultatul multiplicării dezordonate a celulelor. Putem înțelege acest lucru, cercetând procesele care au loc în celulele sănătoase. Corpul uman este alcătuit din diferite țesuturi fiecare din ele fiind formate din milioane de celule. Acestea sunt dispuse într-o manieră ordonată, fiecare țesut în parte având propria sa structură și arhitectură celulară. Ele se supun unor reguli generale care permit functionarea normală a întregului, adică a organismului.

Cel mai mare factor de risc este reprezentat de tutun !

Doamnelor și domnişoarelor și domnilor, mergeţi la medic !

Depistat la timp, cancerul poate fi învins!

 

 

Spune si tu stop cancerului !

Implică-te, distribuie acest articol si prietenilor tai pentru a aduce tuturor la cunostinta fatul ca adevarata nevoie a bolnavilor de cancer este de a primi sustinerea nostră emotională si spirituală  !