12.8 C
Iași
joi, aprilie 25, 2024

Conform ultimelor studii femeile singure sunt cele mai fericite

Must Read

Indiferent de modul în care vă simțiți, rămâne faptul că numărul femeilor singure crește. Este un apel dur pentru a spune de ce preferă să rămână singure sau dacă sunt cu adevărat fericite. Poate că este o inegalitate demografică sau că lumea modernă nu le lasă nicio altă opțiune.

Sa dovedit a fi un fapt că femeile lucrează mai mult în relații. Desigur, aceasta este o generalizare, dar nu ar trebui să fie o surpriză pentru oricine că femeile fac mai mult efort în construirea și menținerea relațiilor lor.

Deci, după un anumit punct, ei se plictisesc de toate astea. Între vârstele de vârstă 45-65, aproximativ  32% dintre femei și doar  19% dintre bărbați erau fericiți să fie singuri.

Da! Se relaxează după o lungă relație de a fi singur! Femeile încep să lucreze numai pentru ele înșiși fără stres și fără să se simtă vinovate. În cele din urmă, pot merge pe o călătorie lungă sau pot începe cursuri de tango. 61% dintre femeile singure din Regatul Unit spun că sunt mulțumite de statutul lor de relație.

Nu mai sunt obligații familiale! Nu este nevoie să gătești. Poți să comandi doar niște mâncare și să fii foarte fericit în legătură cu asta.

Dragostea se oprește pur și simplu fiind centrul universului. Să spunem că descoperă un alt fel de dragoste, pentru ei înșiși.

De asemenea, se întâmplă de multe ori ca o femeie să divorțeze după ce are copii. În acest caz, dragostea ei este concentrată asupra copilului și nu există literalmente spațiu pentru un om nou.

Suntem siguri că aveți, de asemenea, prieteni care au fost singuri de 1-3 ani deja. Cercetarea a arătat că nu este un lucru rar în zilele noastre! 75% dintre femeile singure nu au căutat o relație în ultimul an. Când vedeți aceste numere, vă întrebați ce este problema!

Da, ei caută, de asemenea, dragostea adevărată, dar cu cât mai rămâneți din relații, mai mult înțelegeți că sunteți capabili să faceți totul singur. Și nu este nevoie de data asta doar pentru că vă este frică să fiți singuri.

Femeile așteaptă sentimente reale și puternice și își petrec tot timpul liber pentru a se dezvolta. Și asta le aduce multă bucurie și încredere!

Acum, de asemenea, stim de ce barbatii se simt mai bine in relatii! În timp ce femeile preferă să aibă rețele sociale alternative , bărbații se bazează în cea mai mare parte pe un partener sau pe o soție. Deci, nu este nici o surpriză faptul că femeile pot rezolva cu ușurință orice fel de probleme, doar cerându-le pe altcineva pentru ajutor. Și dacă o femeie este singură, ea tinde să aibă mai mulți prieteni, în timp ce bărbații sunt mai puțin activi în extinderea rețelelor lor sociale.