30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

5 sfaturi pentru a vă ajuta să recunoașteți obiectele gadget false

Must Read

Branduri de top au o mulțime de copii aproape identice, și, uneori, falsurile sunt făcute atât de bine încât aproape că nu le puteți recunoaște.

  1. Verificați ambalajul

Producătorii de produse contrafăcute ignoră de multe ori designul pachetelor. Retailerul oficial va avea întotdeauna grijă chiar și de cele mai mici detalii legate de proiectarea și ambalarea bunurilor proprii.

Priviți cu atenție pachetul, acordând atenție calității imprimării: fontul trebuie să fie lizibil și consistent peste tot. Nimic nu ar trebui să fie slăbit înăuntru. Producătorii își fixează întotdeauna bunurile bine, astfel încât nimic să nu se deterioreze în timpul transportului. Chiar și cusăturile și colțurile filmului de ambalaj ar trebui să fie impecabile.

2. Fiți atenți la material

Orice material, fie din plastic, din cauciuc, fie din aluminiu, poate fi de înaltă calitate sau de joasă calitate. Marcile renumite nu economisesc materiale. Capacul din plastic trebuie să fie neted, fără zgarieturi sau alte imperfecțiuni. O privire mai atentă la un fals descoperă cu ușurință plasticul ieftin, cu nuanțe mate și suprafețe neregulate.

3. Uitați-vă la fonturi

Logo-ul este chipul oricărei mărci și merită o atenție deosebită. Este întotdeauna făcută astfel încât să nu fie usor de sters: chiar și după ani de utilizare, sigla va fi ușor de recunoscut.

Toate fonturile și simbolurile de pe dispozitiv trebuie să fie netede, ușor de citit și durabile. In cazul falsurilor lipseste tara in care este fabricat sau au vreo greseala.

4. Verificați încărcătorul

Încărcătorul trebuie să fie adaptat pentru utilizare în țara dvs. Dacă locuiți în Europa, ar trebui să existe un bloc special pentru prizele europene. Dacă vi se cere să cumpărați un adaptor sau chiar un încărcător separat, acesta este un semn de avertizare.

Rețineți că brandurile sunt responsabile de siguranța dvs. atunci când folositi gadgeturile. De aceea, originalele au întotdeauna chestii de metal și izolații de calitate și finisaje.

5. Uitați-vă mai atent la lungimi și fire

Calitatea firelor este unul dintre semnele cele mai evidente ale unui produs contrafăcut. În original, un cablu conectat va sta ferm și uniform, în timp ce unul fals va avea unghiuri incorecte și părți desprinse. Uneori, lungimea unui conector nu coincide cu adâncimea soclului.

De asemenea, acordați atenție calității izolației și simbolurilor de pe ea. Sârmă ar trebui să fie flexibilă și uniformă, în timp ce marcajele nu trebuie să fie șterse.