17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

6 semne usor observabile pe care un bărbat le face daca va place

Must Read

Pentru a afla ce gândește un om despre tine, nu trebuie să-l întrebi direct sau să ghicesti. Doar analizati poziția lui. Indiferent de ceea ce spune o persoană, gesturile fizice pot dezvălui atât de mult despre adevăratele lor intenții.

1. Isi aranjeaza mereu parul

În acest fel, oamenii încearcă adesea să aiba incredere in sine. Când vedem o persoană atractivă, încercăm instinctiv să ne descarcăm prin a face astfel de lucruri ca rearanjarea părului . Această regulă este valabilă și pentru femei.

2. Își pune mâinile in talie

Dacă un bărbat își păstrează mâinile aproape de șolduri – punându-le în buzunare sau ținându-le la talie, de exemplu – acesta este un semnal foarte clar că încearcă să-și demonstreze puterea. Aceeași idee este exprimată atunci când un om sta cu picioarele departate, când stau jos.

3. El încearcă să ocupe cât mai mult spațiu posibil pentru a iesi in evidenta

4. El adoptă o poziție deschisă

În situațiile sociale, adoptăm în mod subconștient o poziție mai deschisă față de persoana pe care o găsim atractivă. Fiți atenți și la picioarele lor. Majoritatea oamenilor nu observă când s-au rotit spre persoanei cu care vor să vorbească, dar este perfect evident când se întâmplă.

5. Îți copiază pozitia

6. Chipul devine mai entuziasmat

Dacă vă place un bărbat, expresia de pe față va fi prietenoasă și deschisă. Privirea lui va fi bună și va arăta fascinația, și dacă va fi nervos, s-ar putea să se inroseasca.