22.4 C
Iași
duminică, iunie 16, 2024

Uimitor! Ce poate face o fetita de numai 19 luni pe un perete de escalada!

Must Read

Este uimitor ce poate face un copil de numai 19 luni pe un perete de escalada!

In zilele noastre, copii nostri ne impresioneaza din ce in ce mai mult. Daca in trecut la varsta de un an si cateva luni,  copii abia invatau sa mearga, in zilele noastre acestia pot chiar sa escaladeze un perete de escalada. Un caz concret putem vedea in filmuletul de mai jos. In filmulet puteti vedea o fetita care la numai 19 luni reuseste sa se urce pe perete de escalada fara nicio problema. Aceasta fetita are o indemanare si o agilitate iesita din comun.

Fetita din imagini se numeste Ellie Farmer, iar la varsta ei de 19 luni se poate mandri ca este singurul copil care poate sa escaladeze un perete de escalada fara niciun ajutor din partea celor din jur. Talentul ei in ceea ce priveste cataratul pe un perete de alpinism se poate explica prin faptul ca parintii fetitei sunt alpinisti de profesie. Parintii ei au participat la foarte multe concursuri de alpinism, iar mama fetitei chiar in timpul sarcinii a facut catarari in sala de sport, si chiar in mediul natural.

In momentul in care se afla pe peretele de escalada, aceasta fetita este atat de increzatoare ca va reusi sa urce pana la capat, incat nu ezita o clipa sa dea inapoi. Din cand in cand isi intoarce capul spre parintii ei pentru a primi certitudinea ca totul este in regula, iar apoi isi continua cataratul pana cand ajunge in varf.

Chiar daca fetita este pasionata de acest sport inca de la aceasta varsta frageda, iar parintii isi doresc ca fetita lor sa invete cat mai multe lucruri legate de alpinism, acestia vor ca fetita lor sa nu duca lipsa unei copilarii fericite. Acestia isi doresc ca fetita lor sa se bucure de copilarie, sa se joace si sa aiba parte de toate lucrurile de care toti copii se bucura. Parintii fetitei sunt cei mai fericiti, pentru ca au un copil atat de curajos si atat de talentat de la aceasta varsta atat de frageda. Este si meritul parintilor pentru ca i-au acordat fetei lor o educatie pe masura si au reprezentat pentru copil un exemplu de urmat.

Astfel de copii-minune vor impresiona intotdeauna adultii si vor primi toata admiratia si tot respectul celor din jur!