17.4 C
Iași
sâmbătă, aprilie 13, 2024

16 Fapte ridicole care s-au dovedit a fi adevărate. Chinezii nu pot bea lapte!

Must Read

Fiecarei persoană îi place să afle ceva nou, neobișnuit și neașteptat. Cu toate acestea, rareori ne gândim la câte lucruri interesante sunt în jurul nostru, pe care nici nu le observăm.

Chinezii nu pot bea lapte, deoarece au intoleranta la lactoza.

Porumbeii tin capul nemiscat pentru a stabiliza imaginea pe care o văd.

Potrivit statisticilor, 1,6% dintre oameni pot simți durerea când văd pe altcineva ca sufera.

Când un pacient primește un transplant de rinichi de la o altă persoană, rinichii lui sunt lăsați acolo unde sunt, nu sunt scosi.

În Norvegia există un pinguin rege care are un rang de armată. Potrivit gardienilor, pinguinul ii recunoaște întotdeauna și este întotdeauna fericit să ii vadă.

În Elveția, există o lege care interzice păstrarea unui singur porcusor ca animal de companie.

Gemenii pot avea părinți diferiți, iar acest fenomen se numește superfecundare. Există doar 10 perechi de gemeni care au tați diferiti. Un caz este în Polonia, altul este în Spania, 2 sunt în SUA și 2 sunt în India.

În Japonia, există crabi cu un model înfricoșător pe coajă care arată ca o față furioasă.

Oamenii cu ochi albaștri au apărut mult mai târziu, intai a fost inventata ceramică

O tăietură de hârtie este mai dureroasă decât o tăietură obișnuită, deoarece există fie sânge foarte mic, fie lipsă de sânge, care lasă ca terminarea nervilor să fie perturbată de aer .

O albină poate lovi o altă albină. Dacă un strain încearcă să intre într-un stup, albinele gardieni eliberează feromonii, în timp ce alte albine atacă intrusul.

Cel mai apropiat descendent al lui Tyrannosaurus Rex care mai trăiește astăzi este un pui de gaina

Un psiholog american a dovedit în studiul său : cantitatea de păr de pe corp influențează inteligența. Cu cât aveți mai mult păr, cu atât mai inteligent sunteți. În 1996, dr. Aikarakudy Alias ​​a afirmat că medicii și alte persoane bine educate au mai multe șanse de a avea păr pe piept.

Nu numai bărbații au merele lui Adam, ci și femeile . Cu toate acestea, este mai puțin proeminent.

În 1973, autoritățile japoneze au decis să modifice culoarea albastră în semafoare într-o nuanță de verde. Acum, toate semafoarele locale sunt verzi, dar ochii umani văd încă această culoare albastră.