9.2 C
Iași
luni, aprilie 22, 2024

Muzica poate exprima ceea ce nu se poate spune in cuvinte! Un pian si o vioara au transformat o melodie intr-o interpretare impresionanta!

Must Read

O interpretare impresionanta a unei melodii lasa de fiecare data publicul fara cuvinte. Acelasi lucru il putem spune si vizionand videoclipul de mai jos. Putem spune ca un pian si o vioara au transformat o melodie cunoscuta intr-o interpretare care te lasa fara cuvinte. Aceasta interpretare impresionanta si atat de spectaculoasa  este o dovada clara ca muzica ne poate transmite atatea emotii si atata sensibilitate, chiar daca nu sunt folosite cuvinte.

Melodia interpretata se numeste „Hallelujah” si este compusa de Leonard Cohen. Aceasta melodie a fost preluata de-a lungul timpului de foarte multi artisti, deorece impresioneaza prin emotia pe care o transmite. Astfel, cei doi protagonisti pe care ii vedeti in videoclip au preluat aceasta melodie si au transpus-o cu ajutorul acestor instrumente intr-o interpretare impresionanta, plina de sensibilitate si duiosie. Violonistul Rob Landes si pianista Aubry Pitcher ne ofera un moment cu adevarat unic prin daruirea si emotia fascinanta pe care doresc sa o transmita. Acestia se completeaza unul si pe altul si de aceea momentul se transfroma intr-o interpretare impresionanta, cu o stralucire si o valoare aparte.

Rob Landes si-a inceput cariera muzicala de la o varsta foarte frageda, de la varsta de 3 ani. Acesta provine dintr-o familie de muzicieni, iar trairile si sensibilitatea pe care o transmite prin melodiile interpretate l-au facut cunoscut intr-un timp foarte scurt.

Prin gratia, expresivitatea si talentul de care dau dovada, aceasta pereche uimitoare de muzicieni face ca muzica sa pasesca dincolo de spatiu si de timp. Ceea ce cei doi reusesc sa transmita te lasa pur si simplu fara cuvinte. Conexiunea dintre cei doi face ca rezultatul sa fie unul exceptional.

Muzica aduce intotdeauna emotii si chiar lacrimi celor care o asculta. De cele mai multe ori, muzica poate vindeca sufletele ranite, deorece aceasta rascoleste in cele mai adanci colturi ale inimii. Prin muzica putem deveni mai buni, mai linistiti si mai ingaduitori. Asadar, fara muzica, viata ar fi mai trista. Muzica detine puteri vindecatoare asupra sufletului, de aceea aceasta este absolut necesara in vietile noastre.

Asa cum puteti vedea in clipul prezentat, muzica poate exprima ceea ce nu se poate spune in cuvinte.