21.1 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

O tanara din Romania a realizat cel mai bun videoclip de prezentare turistica a tarii

Must Read

O tanara din Romania a fost mintea din spatele celui mai bun videolcip de prezentare turistica al tarii. Romania este o tara frumoasa din estul Europei care primeste prea putina atentie cand vine vorba de turism. Sunt multe idei preconcepute legate de aceasta parte a Europei si de multe ori imaginea tarii este afectata de acestea. Pe langa frumuseatea cadrului natural, Romania are si unicitatea culturii si a portului popular, Turistii care vin aici pot experimenta un loc cu o istorie vasta si o cultura care a fost cladita in urma multor generatii. Cu mai multa promovare tara noastra poate creste in materie de turism si nu numai.

Cel mai frumos videoclip despre tara noastra este realizat de catre o tanara din Romania care acum studiaza in Marea Britanie. Ea a fost mintea din spatele acestui film care a fost prezentat in doua parti. Prima parte a filmului a fost prezentata in 2013 iar a doua parte a fost prezentat anul acesta. Ambele filme au rulat la Centrul Cultural Roman din Budapesta. Publicul care a asistat la ele a fost placut impresionat si a aplaudat la final.

Ana Busuioc studiaza la Universitatea din Leeds si a inceput acest proiect pentru a le demonstra englezilor ce inseamna de fapt Romania. Intr-un scurt metraj de un minut si jumatate aceasta le prezinta anumite detalii despre tara noastra despre care ei nu stiu. Astfel filmul prezinta ca Romania are 190 de castele, le prezinta bugetul cu care poate trai un turist in tara in fiecare zi si faptul ca in Romania se vorbeste una dintre cele cinci limbi latine cunoscute pe continentul European. Pe langa aceste detalii, Ana prezinta informatii despre muntii din Romania si despre Dunare. Primul videoclip a atins o cota de viralitate pe youtube avand 400.000 de vizualizari. Aceasta tarana din Romania a facut cel mai frumos film de prezentare despre tara noastra care promoveaza adevaratele valori traditionale.