9.2 C
Iași
luni, aprilie 22, 2024

Telefoanele sunt ascultate iar producatorii sunt mana in mana cu institutiile statului

Must Read

Telefoanele sunt ascultate iata si dovada pe care ne-o prezinta un roman care a aflat cum are loc acest proces. De multe ori am auzit atat in filme cat si in media ca avem telefoanele ascultate insa de fiecare data ne intrebam cate dintre aceste zvonuri sunt devarate. Oare statul este interesat sa ne asculte convorbirile, cine sta sa asculte ce vorbim noi si pe cine asculta mai exact? Totul vine de la producatori a caror telefoane faciliteaza ascultarea convorbirilor. Avand in vedere ca un telefon este tot timpul incarcat el poate fi folosit ca un microfon si astfle cine are posibilitatea de a asculta ceea ce vorbim noi pentru a extrage informatii o va face. Iata cum a descoperit un roman ca telefoanele sunt ascultate. Dupa ce a desfacut telefonul a spus „Asa ajungem la parnaie!”

Intr-un videoclip filmat la el acasa, un roman sustine ca stie cum statul ne sculta telefoanele fiind in complicitate cu producatorii de telefonie mobila. Telefoanele sunt ascultate si acest roman va demonstreaza in videoclipul de mai jos exact cum se intampla acest proces. Nu trebuie sa fie deschis telefonul sau sa-l folositi pentru a fi spionati. Acesta a desfacut carcasa telefonului, a scos bateria si folia care o protejeaza si a prezentat un fir in fata camerei spunand ” Ce are orice Samsung in spate la baterie? Vedeti acest fir? Acesta era aplicat aici la baterie! Asa ne ducem la parnaie ca prostii. Cand aveam telefoanele pe masa sau chiar atunci cand le inchidem tot prosti eram”. Acesta a fost mesajul barbatului pentru producatorii de telefoane mobile care sunt mana in mama cu institutiile statului.

Acest videoclip a ajuns viral pe Internet si cat mai multi romani fac acelasi lucru pentru a vedea daca au telefoanele ascultate sau nu si posteaza videoclipuri cu ei facand asta. Sunt unii care nu cred ca telefoanele sunt ascultate si sustin ca folia de pe acumulator ii sporeste durata de viata. Acel fir descoperit in spatele bateriei este banda NFC prin care se poate face transferul de date intre doua telefoane.