17.4 C
Iași
sâmbătă, aprilie 13, 2024

8 oameni nerușinați din cale afară! Le lipsesc cei 7 ani de acasă!

Must Read

Oricât de calm ai fi în general, există situații care pur și simplu te scot din pepeni și sunt peste puterea ta de înțelegere. Pozele de mai jos sunt exemplul perfect de oameni cărora le pasă numai de ei și pentru care bunăstarea celorlalți nu are nicio importanță… Poate părea cam dur să îi cataloghezi într-un anumit fel, dar e destul de greu să nu o faci. Oricum ar fi fost educația, condițiile, sunt totuși oameni în toată firea care pot decide singuri cum trebuie să se comporte, dar care au sfârșit prin a stârni uimire, greață ori milă.

1. Cum să mergi cu nepăsare pe un drum care abia a fost asfaltat?

Șansele să nu observe starea drumului sunt destul de mici.

2. Cum să stai așa în autobuz?

3. Doamna din imagine s-a așezat pe raionul cu brânza

Din lejeritatea pe care o emană poate părea greu de crezut că e așezată pe alimente, nu?

4. Oamenii care la spectacole filmează totul și nu vezi nimic din cauza lor

Înțelegem că doamna din imagine vrea să salveze aceste momente prețioase, dar ar trebui să se gândească și la părinții din spatele ei, care doresc probabil să se bucure de spectacol și să vadă totul live, nu prin intermediul tabletei.

5. Când stai liniștit pe locul tău și vezi asta

Nu contează cât de curate sunt picioarele tale, e absolut revoltător să faci așa ceva.

6. Cum poate cineva să muște dintr-un măr în mgazin și să îl lase acolo?

Nu e suficient că trebuie să ne facem griji în legătură cu condițiile de transport și igienă? Acum trebuie să verificăm și dacă fructele noastre nu au fost cumva mușcate? Sau ar trebui să ne bucurăm că cineva le-a verificat înaintea noastră să nu fie otrăvite?

7. Domnul din imagine ocupă 5 scaune din sala de așteptare

8. Probabil că doamnele din imagine nu sunt prea mari iubitoare de flori. Altfel nu văd de ce s-au așezat în mijlocul lor și trec pe acolo cu nepăsare.

Sursa