12.8 C
Iași
joi, aprilie 25, 2024

În timp ce soțul meu dormea, am decis să mă uit puțin prin telefonul lui…

Must Read

Soțul meu dormea, eu am decis să mă uit puțin prin telefonul lui. În lista contactelor am găsit trei numere dubioase, care erau înregistrate ca „Cele mai blânde atingeri”, „Zâmbet adorabil” și „Stăpâna visurilor mele”.

M-am înfuriat enorm, fiind foarte geloasă am început să apelez fiecare număr pentru a afla, pe cine a ascuns romanticul ăsta nesimțit al meu în spatele acestor nume.

Culeg primul număr. Ridică receptorul mama lui. S-a dovedit, că „Cele mai blânde atingeri” este mama lui. Sun pe cel de-al doilea număr de telefon, răspunde sora lui. Ea era deținătoarea „zâmbetului adorabil”.

Iar când am apelat pe numărul înregistrat ca „Stăpâna viselor mele” a sunat telefonul meu.

Am început să plâng, fiindcă aveam mustrări de conștiință. Cât de nedreaptă am fost față de soțul meu, gândindu-mă că este infidel. Am decis să îi transfer toți banii din contul meu, în semn de recunoștință.

Atunci când i-am povestit mamei lui de cele întâmplate, și ea a decis să-i facă un cadou. I-a dăruit un ceas de mână prețios.

Sora lui, aflând de această situație, i-a cumpărat un telefon de ultimul model. Soțul a rămas foarte mișcat de o asemenea atitudine, chiar i-au dat lacrimile.

Apoi el și-a luat toate cadourile și a plecat să trăiască cu cea, care era înregistrată în telefonul lui ca „Vasile electricianul”.

 

<strong>Citeste si : TOP 29 de Curiozitati si Intamplari Stupide </strong>

1. Cuvantul cimitir vine din grecescul koimetirion care inseamna “dormitor”

2. Un iaht pe care erau saizeci de persoane s-a rasturnat in statul Texas dupa ce toate persoanele s-au dus pe o singura parte a vasului in momentul in care acesta a trecut prin dreptul unei plaje de nudisti.

3. Un cuplu din Germania s-au dus la o clinica de fertilizare deoarece nu intelegeau de ce dupa opt ani de casatorie tot nu aveau copii. Motivul era faptul ca acestia nu facusera niciodata s3x.

4. Intrarea in Turnul Londrei era libera daca aduceai cu tine o pisica sau un caine pentru a hrani leii.

5. Principala cauza de deces in randul elefantilor din cadrul gradinilor zoologice din America este obezitatea.

6. In anul 1879 cei din orasul Liege din Belgia au incercat sa trimita corespondenta in orasul vecini cu ajutorul a 37 de pisici. Proiectul a fost un esec total.

7. Doar un singur caine a fost atat la Polul Nord cat si la Polul Sud.

8. Cel mai batran animal de pe pamant a fost o scoica Islandica. Aceasta avea varsta de 405 ani si a fost ucysa de catre cercetatori in timpul stabilirii varstei acesteia.

9. In medie o femeie petrece 2 ani din viata uitandu-se in oglinda iar un barbat doar 6 luni.

10.China are mai multe persoane care vorbesc limba engleza decat Statele Unite ale Americii.

11. In cazul in care cauti 241543903 in Google images vei gasi poze cu persoane care isi baga capul in frigider.

12. Este estimat ca milioane de copaci din lume sunt plantati accidental de catre veveritele care ingroapa nuci si apoi uita unde le-au ingropat.

13. 91% dintre oameni, intr-un anumit moment al vietii lor, au incercat sa inchida usor usa de la frigider ca sa vada cand se stinge lumina.

14. Coca-Cola spune ca doar 2 persoane care sunt in viata cunosc reteta faimoasei bauturi si ele nu au voie sa calatoreasca cu acelasi avion ca nu care cumva sa nu se prabuseasca.

15. Pinguinul este singura pasare care poate sa inoate dar nu poate sa zboare.

16. Armata Andorei este formata din opt soldati.

17. Furnicile nu dorm niciodata. Cu toate acestea, in zorii zilei, furnicile se intind asemenea oamenilor pentru a se dezmorti.

18. De fiecare data cand linge un timbru, un om consuma 1/10 dintr-o calorie.

19. O maimuță a fost odată judecată și condamnată pentru că a fumat o țigară in South Bend, Indiana

20. Daca ai tipa pentru 8 ani, 7 luni si 6 zile, ai produce suficienta energie pentru a incalzi o ceasca de cafea.

21. Atunci cand ies din pestera, liliecii fac intotdeauna stanga.

22. Delfinii dorm cu un ochi deschis.

23. Furnicile cand trec una pe langa cealalta dau din cap una la alta ca si cum s-ar saluta.

24. Omul are aproximativ 76 000 de fire de par pe cap.

25. Cand filmul “The Princess and the Frog” a fost lansat pe piata, 50 de copii au fost internati in spital avand salmonela de la pupat broaste.

26. In timpul regimului lui Mao fiecare familie chineza era obligata sa ucida cel putin o vrabiuta pe saptama pentru a le opri sa manance tot orezul. Proiectul s-a dovedit a fi ineficient deoarece vrabiutele nu mananca orez.

27. Servicile secrete americane au incercat sa ii otraveasca morcovii lui Hitler cu hormoni feminini cu scopul de a-l transforma pe acesta in femeie.

28. Un submarin german din al doilea razboi mondial s-a scufundat din cauza defectiunii unui W.C

29. Stiati ca in medie o femeie poate pastra un secret doar 45 de ore si 17 minute?