20.5 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Mirela Suta, romanca milionara din Portugalia! A început cu spalatul de vase la un restaurant, iar acum face 400.000 de euro pe luna:

Must Read

In Portugalia, cea mai importanta retea de clinici de infrumusetare e detinuta de o romanca, iar secretul pe care si-a construit succesul e tot romanesc. Mirela Suta a ajuns atat de bogata incat si-a construit o casa de milioane de euro pe care a decorat-o cu opere de arta valorand alte cateva milioane. Pe ea nu asta o intereseaza cel mai tare, ci sa promoveze din toate puterile ei, Romania. Mirela Suta si sotul sau traiesc intr-o locuinta care ne depaseste imaginatia, iar fiecare masa o iau pe acorduri live de vioara.

Cand a calcat pentru prima oara pe pamant portughez, Mirela Suta si-a propus sa ajunga cat mai sus. Astazi visul i s-a implinit. Romanca din Satu Mare a pornit de la nimic si a devenit multimilionara in Portugalia. „Am venit. M-am angajat intr-un restaurant ca si spalatoreasa de vase. Dupa o saptamana am renuntat si am zis ca asta nu e de mine. Fratele meu lucra pe santier si dupa 3 luni i-am zis sa deschidem o firma de constructii. Noaptea distribuiam flyerele si in timpul zilei ne faceam treaba pe santierele mici”, a declarat Mirela Sutu.

Asta se intampla acum 17 ani cand cei doi frati au pornit la drum cu un avant nebun si multa naivitate. Bani nu aveau. Mirela Sutu a absolvit medicina la Cluj. Nu avea vreo pasiune aparte pentru m0rtar si lapte de var.

„A fost o aventura foarte frumoasa. Am invatat sa pun gresie. Am invatat sa pun faianta, caramida. Am invatat sa masor”, a declarat femeia. Incet, incet micuta lor firma a inceput sa se faca mare si in timp ce ea construia la visele altora, lucra de fapt la al ei. „Am inceput de la 0. Am ajuns la constructii de case, constructii de locuri, renovari de proprietati si palate… „, a adaugat Mirela Suta. Caramida cu caramida, Mirela Suta a ajuns sa traiasca astazi o viata indestulata.

Dupa ce a reusit sa atinga succesul in constructii, Mirela Sutu nu s-a oprit aici. A luat tot ceva tipic romanesc si l-a transformat intr-un brand consacrat in Portugalia. Cosmeticele de la Ana Aslan au ajutat-o pe romanca sa-si cladeasca imperiul. Gerovital a devenit un fenomen intr-o tara in care niciun alt brand romanesc nu reusise s-o cucereasca. Mirela a devenit mai intai distribuitor oficial al cremelor, apoi si-a deschis prima clinica de tratamente de infrumusetare. In cativa ani a ajuns la o adevarata retea. Astazi are 6 centre in toata tara si incasari de 400.000 de euro pe luna.