20.5 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Uimitor! Miracolul vietii: cum se dezvolta pruncul in pantecul mamei

Must Read

Este uimitor sa putem vedea cum miracolul vietii i-a nastere, si anume cum se dezolta pruncul in pantecele mamei. Viata umana este cea mai mare minune de pe acest pamant, de aceea tot ce are legatura cu nasterea unui copil reprezinta cea mai mare bucurie care ar putea exista. In filmuletul de mai jos puteti vedea cum decurge conceperea unui copil si puteti urmarii toate etapele dezvoltarii unui copil. Astfel, daca la inceput fatul are forma si marimea unui bob de fasole, ulterior acesta se dezvolta pana cand ajunge un bebelus mare si sanatos. Filmuletul este foarte emotionant, dar si foarte melancolic, deorece puteti observa cum de-a lungul timpului se contureaza corpul bebelusului, dar si cum apar toate functiile vitale. Bebelusul ajunge in stadiul in care in burta mamei poate avea simturi, dar si emotii, reusind chiar sa simta bucuria si toata dragostea pe care parintii i-o impartaseste.

Nasterea unui copil reprezinta miracolul vietii, fiind inca un mister al intregii omeniri. Sunt fascinante toate fazele si momentele pe care fatul le parcurge in burta mamicii pana in momentul in care acesta devine un bebelus gata sa paseasca intr-o noua lume. 

Imaginile surprinse in filmuletul de mai jos sunt surprinse de camere profesionale, dotale cu microscop, endoscop si lentile macro. Rezultatele in urma acestei filmari sunt cu adevarat exceptionale. Se poate vedea cum o viata i-a nastere, putand parcurge toate etapele de dezvoltatrea a fatului. Pentru realizarea acestui filmulet, fotograful Lennart Nilsson, din Suedia, si-a petrecut foarte multi ani din viata pentru a surprinde toate momentele importante din dezvoltarea fatului, iar unele imagini au trebuit marite chiar de 500.000 de ori, pentru a putea fi ilustrate intr-un mod cat mai clar.

Astfel, nasterea unui copil reprezinta cel mai complex, misterios si minunat proces. Prin filmuletul realizat se poate spune clar ca miracolul vietii  niciodata nu va putea fi descifrat. Nu vom putea intelege niciodata cum de la un fat de marimea unui bob de fasole se poate ajunge la un bebelus gata sa paseasca in acesta lume noua pentru el. Pentru o mam Uimitor! Miracolul vietii: cum se dezvolta pruncul in pantecul mamei, miracolul vietii pe care aceasta il ofera reprezinta cea mai puternica emotie pe care o poate trai vreoada. Nimic nu se compara cu dragostea si caldura unei mame, care isi poarta copilul in pantece timp de 9 luni.

„Sarcina este un proces care te invita sa te predai fortei nevazute a vietii.”